Top 5 kleine huishoudelijke apparaten van de winter

Top 5 kleine huishoudelijke apparaten van de winter

Wanneer december arriveert, zijn we blij om verleid te worden door kleine traditionele gerechten die ons hart verwarmen. Soepen, raclettes, pierrades, fondues of pannenkoekenfeest: moraal staat op het bord! Zoom in op de 5 apparaten om vooral deze winter te verwennen.

Een blender

Na de zomerse smoothies biedt de blender ons nog steeds vele verrassingen. Welkom in de wereld van soepen en soepen, deze warme gerechten die je alleen in de winter eet! Door je favoriete groenten te mengen, creëer je duizend en één romige recepten. Met zo'n menu is de regel van 5 groenten en fruit per dag nog nooit zo veel gerespecteerd.

Een racletteapparaat

Vanavond is een raclettefeest thuis! En ja, er gaat niets boven een raclettetoestel om een ​​diner te improviseren in twee fasen, drie bewegingen met familie of vrienden. Van XXS-formaten tot XXL-formaten, er is voor elk wat wils.

Een pierrade-apparaat

Vleesliefhebbers zeggen geen nee tegen een kleine pierrade. Vriendelijk en warm, dit gerecht is ideaal om de kou van de winter te bestrijden en een aangename avond door te brengen met vrienden ...

Fonduemaker

Richting Haute-Savoie om het plezier van een fondue te vinden ... Met het juiste apparaat is er maar weinig voor nodig om je in een chalet in de bergen te voelen. Mensen die allergisch zijn voor kaas worden niet weggelaten als ze zich wenden tot chocoladefondues ... Lang leve gourmandise!

Een crêpe maker

U hoeft niet te wachten tot februari verleid wordt door pannenkoeken! Met boter, suiker, slagroom of een geflambeerde banaan: alle composities en fantasieën zijn mogelijk ...