Mijn woonkamer, rotan sfeer

Mijn woonkamer, rotan sfeerWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Terug na een paar jaar in de schaduw, nodigt rotan meubels trots uit in de woonkamer. Bank, fauteuil, kruk en zelfs bank, het biedt een nieuwe jeugd. Om een ​​totale uitstraling te voorkomen, past deze flexibele gevlochten hengel in onze eigentijdse interieurs, tenzij u een verblijf in kuststijl wilt. Het is jouw beurt om hem een ​​kleine plek thuis te geven ... en om je te overtuigen, neem een ​​kijkje op onze boodschappenlijst.

Een discrete stoel of kruk

Aanhangers van een gezellig, warm en gezellig interieur, nemen snel een kleine fauteuil of rotan kruk over. Met hun rondingen en hun luchtige kant passen ze zich in elk interieur als elkaar aan. Scandinavisch, platteland, hedendaags, ze hebben geen moeite om een ​​plek voor zichzelf te vinden ... ongeacht de stijl van uw verblijf. De fauteuil is versierd met een of meer grafische kussens en een mooie zachte deken om trendy te zijn. Geïnstalleerd in de buurt van de bibliotheek, het is het middelpunt van de leeshoek. Wat de kruk betreft, deze kan ook de rol spelen van een klein bijzettafeltje bij de bank.

Bankoptie voor een assertieve uitstraling

Omdat de stijl aan zee trendyer is dan ooit, durven we het in de woonkamer uit door een grote rotanbank aan te nemen. Bedekt met grote beige kussens die als een comfortabele stoel dienen, het brengt lichtheid en uitstraling. Om deze delicate en frisse sfeer te bevestigen, kunt u deze vergezellen met fauteuils in dezelfde stijl en een paar manden die voor het decor zorgen zodra het is gevuld.

Manden staan ​​centraal

De geweven rotan manden weten ook hoe ze zich moeten aanpassen aan onze moderne interieurs. Naast praktische opbergaccessoires (we schuiven onze tijdschriften of onze afstandsbedieningen), zijn ze gemakkelijk te podium om echte decoratieve elementen te worden. Onze praktische decoratievideo's van de show


Video: Mallorca meubelen [email protected]