Ontmoeting met decorateur Clémence Jeanjan

Ontmoeting met decorateur Clémence JeanjanWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Na een driejarige opleiding in interieurarchitectuur opent Clémence Jeanjan zijn bedrijf in Haute-Normandie. Luisteren naar klanten, het past zich aan hun verzoeken aan om een ​​decoratie in hun imago te bieden. Ontdek het werk van Clémence Jeanjan.

Wie ben jij

Ik ben een binnenhuisarchitect en thuisstager. Benieuwd, ik ben geïnteresseerd in nieuwe producten qua materialen en trends.

Wat zijn uw expertisegebieden?

Ik heb voornamelijk twee favoriete gebieden, de eerste is interieurontwerp. Ik adviseer mensen die hun huis opnieuw willen inrichten, maar ook professionals die hun kantoor, winkel of restaurant willen opfleuren. Ik werk volgens hun smaak en verlangens om hun omgeving te personaliseren. Ik ben ook een thuisstager. Ik help mensen die het moeilijk vinden om hun eigendom te verkopen zodat het klaar is om andere mensen te verwelkomen. Het doel is daarom om sneller en tegen de beste prijs te verkopen.

Hoe bent u gewend te werken?

Ik begin altijd met het analyseren van de ruimte waarin ik moet werken. Vervolgens vertellen de klanten me over hun verzoeken, hun smaak en hun manier van leven in hun omgeving. Terug op kantoor werk ik in twee verschillende sferen zodat klanten hun keuze kunnen maken. Daarna geef ik ze een boek met een trendbord, kaarten, 3D-weergaven, schetsen en een boodschappenlijstje. Ik bied ook ondersteuningsopties bij het zoeken naar ambachtslieden of meubels. Tegelijkertijd organiseer ik thuis "decoratievergaderingen", met individuen. Met deze vergaderingen kan ik verschillende vragen beantwoorden over een vooraf bepaald thema of niet.

Vertel ons over je prestaties

Ik bouw al mijn trendborden op dezelfde manier. Er zijn foto's van interieurs die de gewenste sfeer oproepen, het gekozen meubilair en een kleurenkaart. Mijn schetsen of 3D-weergaven zijn essentieel. Ze helpen klanten bij het voorstellen van hun toekomstige lay-out. Ik heb een voorkeur voor schetsen omdat we mijn persoonlijke touch vinden in de lay-out.

Waar kunnen we u vinden?

Op mijn site vind je al mijn prestaties en mijn nieuws. Maar ook op mijn blog Clémence Décoration de blog van de verslaafden van de DECO! waarin ik mijn favorieten, mijn decoratietips publiceer ... Je kunt me ook volgen op Facebook en Twitter!

Ontdek enkele creaties van Clémence Jeanjan