Welke kleuren te geven voor een Scandinavische boom?

Welke kleuren te geven voor een Scandinavische boom?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Naarmate Kerstmis nadert, is het essentieel om na te denken over het versieren van uw kerstboom. In de Noordse landen bieden kerstvieringen de mogelijkheid om op te warmen door glühwein te drinken met vrienden en het plezier van samenzijn te herontdekken. Het is ook een gelegenheid om voor zijn kerstversiering te zorgen in de kleuren rood en wit, maar ook in een verfijnde en natuurlijke stijl. In deze Scandinavische geest, ga je naar de Scandinavische spar. Tussen natuurlijke tinten en opvallende contrasten zal de boom uw kerstdecor opfleuren.

Een slanke en zeer natuurlijke kerstboom

De combinatie van eenvoud en elegantie, de Scandinavische inrichting benadrukt natuurlijkheid en de zoetheid van het leven. In de Scandinavische verbeelding vormt hout de essentie van een Scandinavische decoratie. Om in deze zeer natuurlijke geest te blijven, kiest u voor kerstdecoraties in overeenstemming met de soberheid en warmte van Scandinavisch geïnspireerde meubels. Combineer in uw boom slanke ornamenten en sobere kleuren voor een authentiek resultaat. In natuurlijke kleuren is de Scandinavische kerstboom gekleed voor de gelegenheid met geweven stroonderwerpen en dieren. De geit, ook wel de bijnaam Julbock genoemd, symboliseert de Noordse God: Thor. In gevlochten stro vertegenwoordigt dit dier een van de oudste symbolen van Kerstmis in de Scandinavische landen. Het is het essentiële element van de kerstboom. Dit kerstembleem wordt nu vergezeld door andere geweven stroonderwerpen zoals de ster, het hart of de engel. Tussen tederheid en zoetheid schommelen de kleuren van de Scandinavische kerstboom tussen de natuurlijkheid van het gevlochten stro en het rood van het koord eromheen. Deze elementen harmoniëren perfect met de plant van de boom voor een eenvoudige kerst.

Een kerst in rood en wit

Kies in rode en witte Scandinavische tinten rode en witte ballen om kleurcontrasten in uw kerstboomversiering samen te stellen. Deze tinten herinneren aan de Scandinavische geest in zijn subtiele en verfijnde tonen. Ballen, kransen, rode sleeën, geblazen glazen harten, rode kerstbomen, al deze ornamenten helpen bij het creëren van een warm en typisch Scandinavisch universum. Wat verlichting betreft, in Scandinavië speelt licht een belangrijke rol omdat de duisternis van de winter daar constant is. Dit is de reden waarom het interieur bestaat uit kaarsen. Deze laatste maken het mogelijk om het effect van duisternis af te wenden. Verlicht je kerstboom met een slinger van rood rendier voor feestverlichting geïnspireerd door Scandinavië. Voeg ook rode en witte kaarsen en rode kandelaars toe aan uw interieur om in harmonie te blijven met het Scandinavische decor.