Video: behandel een bonsai na een val van zijn bladeren

Video: behandel een bonsai na een val van zijn bladeren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dankzij het advies van experts van de plantenkliniek, begrijp je de ziekten van je bloemen en leer je ze te behandelen. Tegenwoordig is het een bonsai die na een val van zijn bladeren aan Jacques wordt onderworpen. Volg zijn analyse en aanbevelingen op video!

Vraag van de gebruiker

Hier is Freddy de bonsai. Het is een Chinese iep. Hij woont binnen achter een zonnig raam. Freddy heeft een sterke neiging om al zijn bladeren te verliezen. De wortels en de grond zijn bedekt met wit en ik geloof dat er een gat in de stam zit. Hij slaagde erin een paar bladeren te herstellen dankzij een verblijf in plastic in de zon. Maar waar komt dit regelmatige verlies vandaan? Wat zijn de juiste acties om het het hele jaar door gezond te houden?

Bekijk de video

video id = "0" /

Auscultatie en diagnose

Bonsaibomen zijn geminiaturiseerde bomen en geplant in potten. Ze zijn te vinden op terrassen en in een huis om de decoratie te voltooien. Voor zijn goede ontwikkeling vereist dit type plant over het algemeen een zonnige locatie en regelmatig water. Te veel water kan ervoor zorgen dat de bladeren vallen. Wanneer de bladeren vallen, zetten ze zich op de grond en vormen een witte schimmel.

Enkele aanbevelingen

Om de val van de bladeren van een bonsai te bestrijden, is het belangrijk om water te beperken. Als eerste stap is het raadzaam om een ​​aftappot met verschillende gaten aan de basis te gebruiken. Deze gaten voorkomen inderdaad overtollig water in de pot. Dit type plant mag slechts eenmaal per twee weken water worden gegeven met een half glas water. Je kunt de bladeren ook eenmaal per week spuiten met een spuitfles. Volg de instructies van onze expert zodat uw bonsai beter is. Jij ook, stel je vragen bij The Plant Clinic!Opmerkingen:

 1. Itzcali

  Jij niet de expert, terloops?

 2. Yahyah

  Deze zin is gewoon onvergelijkbaar;)

 3. Arashile

  Je hebt helemaal gelijk. In dit niets is er een goed idee. Klaar om u te ondersteunen.

 4. Gariland

  Opmerkelijk, het is een zeer waardevol antwoord

 5. Gorlois

  Mijn excuses dat ik nergens mee kan helpen. Ik hoop dat je hier hulp zult zijn. Wanhoop niet.Schrijf een bericht