Ongewoon: een kandelaar die smelt als een kaars!

Ongewoon: een kandelaar die smelt als een kaars!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Amerikaanse ontwerper Paul Loebach biedt ons een buitengewone kandelaar met de naam "Kandelaar"! Deze vervormde kandelaar roept de "surrealistische" periode op, maar het gebruik ervan blijft hetzelfde als dat van een klassieke kandelaar!

Wat is er meer?

Deze kroonluchter, 25 cm hoog en 9,5 cm in diameter, bestaat in verschillende kleuren: in rood, blauw, groen ... Het is niet dit argument dat het interessanter maakt, het is duidelijk het ontwerp! De vervorming aan de tafel zorgt ervoor dat uw gasten spreken, die zich zorgen maken dat de was op uw tafelkleed zal stromen terwijl uw kaars blijft zitten! Het kan ook zijn plaats vinden tijdens een privédiner, een dansavond, met zijn vervorming voelt het alsof je kandelaar zwaait! Maar het herinnert ons vooral aan de surrealistische periode, je zou kunnen denken dat het rechtstreeks uit een werk van Dali komt, toen hij het verstrijken van de tijd schilderde of vormde, dat druipt, als een kaars die uiteindelijk opbrandt. Voor kinderen verwijst het rechtstreeks naar de kandelaar in "Beauty and the Beast" en ten slotte zal de jouwe ook levendig overkomen!

Meer informatie over de productie ervan ...

Om deze kandelaar te maken, begint Paul Loebach met het maken van een eenvoudige kandelaar die hij in 3D maakt, waarna hij deze draait met grafische software. Nadien drukt hij het in 3D af met een prototype metaal. Ten slotte gebruikt het marmer en hars om het te vormen! Deze ontwerper zegt dat hij "meer geïnteresseerd is in design dan in de studie van vorm met als fundamentele doelstelling om betekenis te geven aan objecten". Over deze dromerige kandelaar wordt gesproken en als een sculptuur tentoongesteld!