Het beddengoed is geïnspireerd op het chalet

Het beddengoed is geïnspireerd op het chalet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Midden in de winter komt het soms voor dat je liefste wens is om warm te blijven onder het dekbed. Omdat je nog steeds moet opstaan, denk je overdag terug dat het heel aangenaam zal zijn om het gezellige comfort van je kamer te vinden. Om het beeld echt perfect te maken, laat u zich inspireren door de chaletstijl, ideaal voor de winter: u zult zien dat 's nachts uw kamer binnengaan, alle zorgen van de dag zullen worden gewist.

Klassieke patronen

De chaletstijl heeft zijn eigen codes. In de traditionele versie zijn de terugkerende patronen Schotse en geborduurde harten die over het algemeen worden geassocieerd met de kleuren taupe, rood en wit. Bij Sylvie Thiriez past de overwegend rode Schotse van haar Les Ecrins dekbedovertrek naadloos in een mannelijke slaapkamer. Voor een meer vrouwelijke sfeer kiezen we voor de sprei in chaletstijl met hartborduurwerk aangeboden door La Redoute (ongeveer € 70). Ten slotte vindt u bij Flora Mundi zelfs de twee bijbehorende patronen in haar bedset Val d'Aoste Coeur (vanaf € 115).

De motieven met scènes

De chaletstijl kan ook worden opgeroepen met beddengoed dat de gebruikelijke scènes in de bergen opneemt. In het geval van de Piste Rouge-collectie, nog steeds bij Sylvie Thirirez, vertegenwoordigen de borduursels skiërs op weg naar beneden (versiering vanaf € 89). Ten slotte houden we bij Daxon van het Tiroler dekbedovertrek (€ 18,90) met sparren, rendieren en chalets, kortom alles wat de berg zo mooi maakt.