Een milieuvriendelijke maar chique kerstavondtafel

Een milieuvriendelijke maar chique kerstavondtafelWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een van je goede voornemens is om de groene houding aan te nemen. Een keuze die het verdient ... Het beste is om het toe te passen op de grote avond van kerstavond, om het jaar in stijl te beginnen, zo wordt gezegd. Volg de gids!

Een chique en milieuvriendelijke tafel is mogelijk!

Stop ongerechtvaardigde vooroordelen en onwil. Een ecologische maar chique tafel, hij bestaat! Alles ligt in goede decoratietips om te stelen. Ten eerste kan het tafelkleed of de tafelloper een lange rol dik vilt uitrollen. Wacht op het resultaat voordat u weigert! Het is inderdaad boven hen dat alles wordt uitgespeeld. Omdat dan bedekt met zilveren borden (hoewel in karton), houten bekers en kandelaars, kurkvazen ​​en majestueuze takken bedekt met bladgoud, betoveren en natuurlijke elegantie de overhand. Om de vakantieglitter te vervangen, kunnen pellets van houtsnippers vervolgens de tafel sublimeren terwijl we ons haasten om het geheel af te maken met ecologische kaarsen en champagneglazen. Overtuigd?

Het winkelen

Aan de winkelzijde trokken een paar belangrijke stukken van het decor onze aandacht. Ze worden "Cork Dinner Mats" genoemd bij Ferm Living, een kurkplateau goddelijk versierd met bosmotieven, viltviltjes in Muskhane of zelfs "Gaspar" in Alinéa (een grijze houten kandelaar). Het is aan jou om deze paar decoratieve favorieten al dan niet op de voet te volgen om je vakantietafel te verbeteren! Vrolijk kerstfeest!