De wandelwagenstrategie ... in decoratie

De wandelwagenstrategie ... in decoratieWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Na Asterix en Obelix staat Charlotte Le Bon aanstaande woensdag januari opnieuw op de agenda in "De strategie van de wandelwagen", een film van Clément Michel. Ze speelt Marie, de ex-vriendin van Thomas, die haar recente vaderschap zal gebruiken om haar terug te winnen. Een liefdes techniek die veel omslachtiger is dan onze decoratiestrategie die bestaat uit ... het vinden van de minste kitsch en de mooiste kinderwagens mogelijk!

De strategie van de decoratieve kinderwagen

Welke ouder heeft de nachtmerrie van het niet praktisch vinden van een kinderwagen nooit praktisch gekend? Ter herinnering aan deze moeilijke zoektocht hebben we de 3 kenmerken van DE ideale kinderwagen op een rijtje gezet. Ten eerste is het functioneel. Wat men ook zegt, het is vooral door zijn praktische voordelen (opbergruimte, verstelbare zitting en rugleuning, zonwering, enz.) Dat het is geselecteerd. Dan komt de kleurkeuze. Let op, deze stap is essentieel. Vooral omdat de kleuren van kinderwagens de vervelende gewoonte hebben om carnaval te spelen: appelgroen / bruin, grijs / oranje, paars / kaki ... Resultaat, we proberen de totale look voor meer soberheid en minder kitsch te begunstigen! Ten slotte gaan we bij voorkeur naar een designframe met esthetische rondingen. Het effect "oversized wielen", "ruwe en dikke structuur" ..., we vermijden! Blijft nu deze voorkeursstrategie toepassen!

Selectie winkelen

Actie, reactie! Hier, in toepassing van de decoratiestrategie, 3 kinderwagens wiens lichaamsbouw ons letterlijk doet kraken. Allereerst is er de Quinny Zapp Xtra-wandelwagen van Vertbaudet. Omdat zijn geheel zwarte stijl en strakke lijnen hem een ​​verfijnde touch geven, wat bijdraagt ​​aan zijn bruikbaarheid (hangbare hangmat, verstelbare voetsteun, ultracompact inklapbaar, enz.). Bij Autour de Bébé wint de wandelwagen Stocholm, half retro, half mode, de gouden palm. Om de waarheid te zeggen, zijn zijn witte erwten op een zwarte achtergrond ons beter geworden! Maar het toppunt van luxe voor een kinderwagen is Caméléon 3 Sahara in Natalys. Het zachte materiaal, de safari-chique stijl, de bruine kleur, het nieuwe generatieontwerp, de all-terrain kant en de oneindig combineerbare accessoires maken het een absoluut high-end babyaccessoire.