Leer of stof: kleine bank voor een kleine woonkamer

Leer of stof: kleine bank voor een kleine woonkamer

Het hebben van een kleine woonkamer betekent niet dat we de voorkeur moeten geven aan het praktische aspect ten koste van het decor. Dus geen kwestie van het middelpunt van de woonkamer te verwaarlozen: de bank. In stof of leer zijn er veel die zich aanpassen aan kleine ruimtes, terwijl ze erg trendy zijn. Bekijk het boodschappenlijstje om het te bewijzen.

Een kleine leren bank voor een industriële uitstraling

Fan van industriële interieurs, droom je ervan om een ​​prachtige verouderde leren bank te zien die in het midden van je woonkamer troont, maar je kamer is nauwelijks groter dan een luciferdoosje? Dit is geen reden om dit verlangen in de kast te leggen. Een klein bruin model met twee zitplaatsen zal de toon zetten voor de woonkamer. Begeleid door een kleine metalen houten salontafel en een paar planken in dezelfde materialen, zal uw decoratieve wens worden vervuld.

Een kleine stoffen bank voor een gezellige geest

De stoffen banken in de mini-versie weten ook hoe ze de koningen van de woonkamer moeten zijn. In een ruimte met weinig licht adviseren wij u om te kiezen voor een duidelijk model zoals wit, beige of zelfs pasteltinten met een hemelsblauw of lichtgroen. Om het warm en gezellig te maken, voeg je veel kussens toe in dezelfde tinten of juist in heldere tinten, afhankelijk van de decoratieve geest die je wilt geven. Je kunt ook het onverwachte durven kiezen door een paarse, blauwe of zelfs rode bank te kiezen. Het zal dan nodig zijn om de muren in een lichte kleur te schilderen om de kamer niet in een kleurenkaart te transformeren. Ten slotte kunt u ook twee kleine stoffen fauteuils kiezen en ze naast elkaar installeren om ruimte te besparen en ruimte te optimaliseren. Onze praktische decoratievideo's