Kubussen overal in de keuken

Kubussen overal in de keuken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In de keuken waren de decoratieve lijnen afgerond om ons een vriendelijke en warme ruimte te bieden. Maar nu: vaarwel rondheid, vierkant om de ruimte te optimaliseren en een ultramoderne inrichting voor de hele keuken te bieden. Zoom in op de kubustrend van de keuken, van decoratie tot huishoudelijke apparaten.

Waarom de kubus?

Vraagt ​​u zich af waarom keukenobjecten het uiterlijk van een kubus krijgen? Het is een kwestie van vernieuwing! De ronde en geruststellende lijnen maken plaats voor de zeer strakke lijnen van een decoratie die vooral ultrafunctioneel is om de ruimte te optimaliseren. Aan de kant van het huishoudelijke apparaat is de kubus compacter en maakt het daarom mogelijk om het werkplan te optimaliseren of zelfs de apparatuur te stapelen, plotseling volgt de inrichting van de hele kamer de beweging en neemt het vierkant aan.

De kubusdecoratie!

Met de kubusachtige nieuwigheden zult u deze vorm probleemloos in uw keuken brengen. En vooral aan de kant van de huishoudelijke apparaten! Het is in dit gebied dat de lijnen de meest radicale kant kiezen met compacte en zeer verfijnde apparaten om te stapelen of te schuiven tussen twee andere accessoires. Citruspersen, snelkookpannen of koffiemachines bepalen de toon voor de kamer. Het is dan aan de kant van de accessoires dat het gebeurt met alledaagse voorwerpen die in de "kubus" -modus gaan, zoals zout- en peperschudbekers, mortels, meetinstrumenten of zelfs banketbakkersmachines. En om helemaal te gaan, vervang je wandplanken door kluisjes om je accessoires in op te bergen!


Opmerkingen:

 1. Egeslic

  Naar mijn mening heeft hij het mis. Ik ben er zeker van. Schrijf me in PM, spreek.

 2. Gordan

  Bedankt, wie zoekt, zal altijd vinden

 3. Meade

  De blog is gewoon super, ik zal hem aanbevelen aan mijn vrienden!

 4. Nicolaas

  In het allemaal genade!

 5. Chaim

  Interessante site, maar je moet meer artikelen toevoegenSchrijf een bericht