Video: bereik een solide afwerking voor uw frames

Video: bereik een solide afwerking voor uw framesWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Heb je mooie lijsten gekocht, maar maak je je zorgen over het beschadigen van de hoeken door ze te hanteren? De bijlagen van uw frames zijn fragiel en wilt u uw frames tegen breuk beschermen? Je hebt een houten frame gemaakt, maar de hoek trof helaas een tafel? Daniel Barré, framefabrikant, geeft je zijn geheim om een ​​solide afwerking voor je nieuwe of al beschadigde frames te bereiken.

Bekijk de video:

Benodigd materiaal

Afhankelijk van de kleur en het type frame, moet u iets andere apparatuur hebben. Voor een zwart gelakt frame is een zwart vilt essentieel. Als u een gepatineerd frame wilt beschermen, kunt u een groen vilt krijgen, of een vilt van de kleur die overeenkomt met die van het frame. Tenslotte is een verguldpasta nodig om een ​​gouden kader te beschermen. Om mooie afwerkingen te maken, heb je ook schuurpapier nodig.

Voer afwerkingen

Wanneer een frame valt of te ruw wordt gehanteerd, kunnen de hoeken ervan lijden. Om te voorkomen dat de hoeken van het frame worden beschadigd, kunt u ze eenvoudig beschermen. Wrijf de hoeken voorzichtig in met schuurpapier en kleur ze in met de viltstift. De hoek zal dan minder uitsteken en beter bestand zijn tegen schokken. Herhaal de bewerking voor het gouden kader met het schuurpapier. Neem een ​​beetje bruiningspasta met je vinger en breng de pasta aan op de hoek van het frame. Verwijder overtollig pigment voor een realistischer resultaat. Door het advies van Daniel Barré op te volgen, worden uw leidinggevenden sterker en beter beschermd. Bekijk de video Framing: afwerking op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.