De Woodmood-stoel, van 3D-formaat tot extra plat

De Woodmood-stoel, van 3D-formaat tot extra plat


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Laatst geboren in de saga van ruimtebesparend meubilair? De Woodmood-stoel! Te koop bij SoDezign, het wordt een extra plat bord wanneer gevouwen. De opslagdroom wanneer u uw vierkante meters wilt optimaliseren. Presentatie.

3D of extra plat

Stel je een stoel voor waarvan de zitting, wanneer deze is ingeklapt, een extra platte set vormt met de staanders van de rugleuning en de benen. Kortom, een stevige plank van berkenmultiplex van 2,5 cm dik, resistent, die absoluut overal past! Aan de oorsprong van dit ingenieuze en minimalistische idee: Mathieu Camillieri, ontwerper en artistiek directeur van "Woodmood, creative carpentry". Als zijn credo vooral praktisch is, bezwijken we net zo goed voor de zeer decoratieve esthetiek van zijn stoel ...

Praktisch, maar ook resoluut decoratief

Fysiek is de Woodmood-stoel verkrijgbaar in vier kleuren: natuurlijk hout, oranje, zwart en grijs, die alleen de voorkant bedekken, waarbij de achterkant opzettelijk pure houtkleur heeft gelaten. Een tweekleurige houding, zeer trendy en in perfecte harmonie met ons ontwerp verlangt "aard maar niet teveel". Je hebt begrepen dat deze stoel natuurlijk is ontworpen om ons leven te vereenvoudigen, maar ook om decoratief te zijn in alle omstandigheden, zowel open als gevouwen! Dus zo'n mooi object zou niet altijd nodig moeten zijn om het op te bergen. We kunnen het inderdaad ophangen of gewoon tegen een muur leunen, waarbij we ervoor zorgen dat de atmosfeer wordt geïnjecteerd, een heilig ontwerp ... De Woodmood-stoel, exclusief bij SoDezign voor de richtprijs: € 160.