3 gerecupereerde ideeën voor het improviseren van een salontafel

3 gerecupereerde ideeën voor het improviseren van een salontafel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kennisgeving voor kleine budgetten en verstokte doe-het-zelvers. Het vissen op ideeën om een ​​salontafel, chique en goedkoop te improviseren, wordt gelanceerd! Hier is onze top 3:

Met twee handlingpallets

Pallets hanteren is populair. Dankzij hun rechthoekige formaat en hun ruwe houtstijl hebben ze de hele decosfeer veroverd. Sindsdien is hun primaire functie, bedoeld om merchandise op te slaan, afgeleid naar wat we willen, inclusief koffietafel! Om dit te doen, kan niets eenvoudiger zijn dan twee pallets aan elkaar te binden. Sommigen zullen het geheel laten zoals het is, anderen zullen ervoor kiezen het opnieuw te schilderen of het te overwinnen met een glazen schaal.

Met een decoratieve kofferbak

Grote koffers ontdekten in koffietafels een nieuw hulpprogramma en een tweede decoratieve functie. Een koopjesjacht op een rommelmarkt, ze hebben ook het voordeel dat ze een kluis hebben waar ze gemakkelijk alles kunnen onderbrengen dat meestal rond de bank hangt: tijdschriften, gerechten voor drankjes, kussens, boeken, dvd ... super discrete en echt praktische opslag, die ook een subtiele stijl van ontdekkingsreiziger / globetrotter in het decor zaait.

Met een midrange en wielen

Een oude plank van hout of medium die rondslingert? Schuur het om het een glad en nieuw uiterlijk te geven, verf het indien nodig en bevestig ten slotte aan de 4 uiteinden van een van de zijkanten grote rollen. U bent nu uitgerust met een nieuwe salontafel die u eenvoudig naar wens kunt verplaatsen! Zoals, met weinig kun je altijd originele, praktische en stijlvolle meubels krijgen.