Het vilten versie decor

Het vilten versie decor


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In afwachting van de mooie dagen om terug te keren, nemen we een gezellig decor aan dat een beetje zachtheid en warmte in ons interieur zal brengen! We gebruiken hiervoor decoratieve voorwerpen, je raadt het al, in vilt die het grote voordeel hebben dat ze groen zijn om je een gezond interieur te bieden. Zoom in op dit materiaal en gebruikstips!

Wat wordt gevoeld?

Het is een voorouderlijk ambachtelijk materiaal verkregen uit gekookte schapenwol. De wrijving van wol in zeep en water maakt het mogelijk om een ​​zeer zachte niet-gesponnen textuur te verkrijgen die vooral wordt gewaardeerd wanneer de thermometer naar beneden gaat omdat het een indruk van warmte aan de decoratie geeft. Het goede nieuws is dat het vilt ecologisch is omdat het geen chemische behandeling vereist voor zijn transformatie en dat het wordt verkregen uit een natuurlijk materiaal.

Hoe vilt te gebruiken om het huis te verwarmen?

Niets is eenvoudiger! Inderdaad, een paar vilten objecten gedistilleerd in je decor zullen een zeer aangenaam gevoel van cocooning geven dankzij de zachte textuur van het vilt. U vindt kussens om op de bank te installeren, vloerkleden om als bedhemel te gebruiken of zelfs objecten zoals potloodhouders, tijdschriftenrekken of zelfs zeer speelse ballen om op een meubel te plaatsen als een snuisterij van zoetheid. Kies qua kleur omhullende tinten voor een winterdecor. We denken aan grijze, zwarte of natuurlijke kleuren. Maar als je een beetje opgewektheid wilt zonder de zoetheid te ontkennen, kun je ook kiezen voor mooie pastelkleuren.Opmerkingen:

 1. Shakashakar

  Ik feliciteer, opmerkelijk idee en het is naar behoren

 2. Khachig

  Nuttige gedachte

 3. Grantley

  troef

 4. Mezit

  Leuke post! Het was voor mij interessant om te lezen. Nu ga ik nog vaker op je blog kijken.

 5. Gokazahn

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik ben verzekerd. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 6. Falken

  Ik bedoel, je hebt het mis. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 7. Daryll

  Het slaat nergens op.

 8. Meztilkis

  Jij is het serieus?

 9. Skye

  Deze vrij goede zin is trouwens nodig

 10. Kafka

  Het hoogste aantal punten wordt behaald. In dit niets daar en ik denk dat dit een goed idee is. Ben het helemaal met haar eens.Schrijf een bericht