Kent u de geluiddempende glasstof?

Kent u de geluiddempende glasstof?

Problemen in verband met geluidsoverlast veroorzaken ongemakkelijke situaties. Stress, vermoeidheid, prikkelbaarheid, concentratieproblemen zijn allemaal kwalen die ons leven moeilijker kunnen maken. Maar als u aan grote renovatiewerken begint waar u niet blij mee bent, weet dan dat er een glasdoek te schilderen is die geluidsoverlast vermindert en tegelijkertijd een decoratief effect garandeert. Ontdek het meteen in 6 vragen ...

Hoe werkt de nieuwe stof Novelio® Acoustic-schilderijglas?

De isolatie van onze huizen laat soms te wensen over. Naarmate de normen zijn geëvolueerd en de materialen niet altijd van de beste kwaliteit zijn, is uw geluidsisolatie mogelijk defect. De eenvoudigste oplossing is om het glasdoek te gebruiken om te schilderen. Deze 5 mm dikke wandbekleding van schuim werkt op twee verschillende niveaus. De allereerste absorbeert het geluid in de kamer. Het geluid, wanneer uitgestoten, raakt de oppervlakken van de kamer. Hier wordt het gedeeltelijk geabsorbeerd dankzij het schuim. En het tweede niveau maakt het mogelijk om het geluid terug te geven door de akoestische kwaliteit te verbeteren. Een resultaat dat een betere geluidskwaliteit en beter luistercomfort biedt.

Waar kan ik het zetten?

Het glasdoek om te schilderen kan net zo gemakkelijk in een privéwoning worden geplaatst als in drukkere ruimtes zoals een open kantoor, een restaurant of zelfs een kantine. De akoestische eigenschappen absorberen tot 50% van de geluidsoverlast!

Hoe het glasdoek te verven?

Het glasdoek om te schilderen is eenvoudig te installeren, omdat het in een paar eenvoudige en precieze gebaren als een traditioneel behang wordt gevormd. Om te beginnen moet je de muur met een geschikte lijm lijmen. Plak vervolgens het canvas zoals je zou doen voor een achtergrond. Deze actie is noodzakelijk zodat het canvas perfect aan uw muur hecht door luchtbellen te verdrijven. Doe hetzelfde voor de volgende strips om uw muur te bedekken. Dan is het nog eenvoudiger, u hoeft alleen dit nieuwe oppervlak naar wens te schilderen.

Maakt het de glazen doek moeilijk te hanteren vanwege zijn dikte?

Helemaal niet! Het te schilderen glasweefsel is uiterst resistent en ook flexibel voor gebruiksgemak.

Hoe de glazen doek te schilderen?

Het is alsof je een klassiek glazen canvas schildert. U kunt een traditionele acrylverf gebruiken in de schaduw die u verkiest. Eén voorwaarde, breng twee lagen aan voor een perfect resultaat.

Enig advies?

Maximaliseer uw kansen om uw glazen doek neer te leggen door uzelf te voorzien van de specifiek toegewijde gereedschapskist. Deze perfecte toolkit bevat een lijmmes, een spatel, een maskeermes, een spatel en een mes met een dik mes. Je bent eindelijk klaar voor een genadeloze strijd tegen lawaai! Voor meer informatie, bezoek de website: www.sg-adfors.com