Video: maak een scrap envelop

Video: maak een scrap envelop


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wilt u een origineel en gepersonaliseerd fotoalbum maken? Marielle Ecalle, animator in scrapbooking, toont u de procedure die u moet volgen om een ​​envelop te maken die u op uw kladpagina's kunt invoegen.

Bekijk de video:

Benodigd materiaal

Om een ​​scrap envelop te maken, hebt u een envelopsjabloon, een tamelijk stijf vel, een map, een potlood, een potlood, een schaar of een papiersnijder nodig.

Maak een scrap envelop

De eerste stap bij het maken van een scrapvelop is om de omtrek van de envelop in potlood te tekenen met behulp van de sjabloon. Knip vervolgens deze contouren uit. Maak de voorvouwen met behulp van een map en een liniaal. Lijm tenslotte de randen van de envelop met het lijmpotlood: je schrootenvelop is al klaar!

Gebruik van de envelop in schroot

De creatie van een scrap envelop brengt persoonlijkheid naar een pagina. De envelop kan worden gebruikt om een ​​zoomlens van een foto of een verklarende tekst te bevatten. De plaats van de envelop kan divers zijn: deze kan in het midden van een pagina worden gekroond of worden geïntegreerd in de samenstelling van de pagina. Een scrap envelop kan worden versierd, in harmonie met de rest van de pagina. Het is altijd interessant om een ​​kladblok aan een pagina toe te voegen om de nieuwsgierigheid van lezers te wekken. Door het advies van Marielle Ecalle op te volgen, krijgt u mooie gepersonaliseerde enveloppen klaar om de berichten en afbeeldingen te verzamelen die u wilt markeren. Bekijk de video Maak een scrap envelop op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.Opmerkingen:

 1. Bendision

  Ik accepteer het met plezier. Naar mijn mening is dit relevant, ik zal deelnemen aan de discussie.

 2. Dexter

  Absoluut met jou, het is het daarmee eens. Daarin is er iets uitstekend idee, steun ik.

 3. Mor

  Doe jij aan SEO op je blog? Ik wil het doen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen ... Ik vond je site gemakkelijk in de zoekopdracht, maar het lijkt erop dat mijn blog er niet eens is :(

 4. Kevork

  Ik raad je aan om wat tijd op de site door te brengen met een groot aantal artikelen over het onderwerp van belang voor jou. Ik kan ballingschap zoeken.

 5. Kele

  Delirium wat dat

 6. Nikorr

  Het spijt me, maar het is absoluut iets anders. Wie anders, wat kan vragen?Schrijf een bericht