Het decor temt de uilen

Het decor temt de uilen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sinds enkele seizoenen heeft het decor zijn deuren wijd geopend voor dieren. Fawns, vlinders, vogels en nu uilen, nemen textiel, objecten en muren over. Een originele manier om deze kleine nachtdieren te temmen met vragende ogen.

Uil of uil?

We verwarren de uil vaak met de uil ... Om ze te onderscheiden, is het voldoende om naar de zilverreigers boven hun hoofden te kijken. Je kent dat kleine plukje veren dat op oren lijkt. Nou, als er zilverreigers zijn, is het dat je te maken hebt met een uil en zo niet, dan heb je een uil voor je!

Een uil in mijn decor

In decoratie is de uil meer geïllustreerd. Mollig, met zijn grote ronde ogen en zilverreigers, lijkt het uw interieur te bewaken. Naast gestileerd wordt het wakker met vrolijke en contrasterende kleuren zoals rood, roze, groen, blauw maar ook met bloemmotieven. Kortom alles past bij hem!

Waar vindt u uw decoratieve uil?

Meestal geïllustreerd in de kinderkamer, neemt het bezit van het behang bij Ferm Living evenals dekens of kussens bij Urban Out Fitters. Om alleen op een plank of in een groep op het bed te worden geplaatst, wekt het de nieuwsgierigheid van kinderen. De grote merken hebben ook toegegeven aan verleiding. Bij monoprix vind je het op theedoeken, bloempotten of mokken, bij Urban neemt het bezit van de muren en wordt het weergegeven in een schoolbord. Je bent eindelijk klaar voor een geweldige decoratie!Opmerkingen:

 1. Queran

  dat we zouden doen zonder uw zeer goede idee

 2. Ariyn

  Gefeliciteerd, je hebt een geweldige gedachte.

 3. Basel

  dapper, wat een geweldig bericht

 4. Set

  De eigenschappen bladeren

 5. Malakus

  HA HA, fall and not get up !!!!!!!!!Schrijf een bericht