Trend: meubels spelen op mobiel

Trend: meubels spelen op mobiel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In het huis is het meubilair niet meer bevroren! Ons gebruikelijke meubilair is versierd met wieltjes om mobiel te worden om het huis opnieuw uit te vinden volgens uw wensen. Zoom in op deze trend die tafels en banken oprolt.

Wielen en industriële stijl

In eerste instantie kwamen de wieltjes op het meubilair tevoorschijn onder invloed van de industriële stijl en de loftgeest. Met de komst van in de fabriek geïnspireerde meubels, tafels en andere opbergmeubels hebben wielen op een metalen voet. Industrieel meubilair en zijn ruwe uiterlijk verleiden ook met zijn praktische geest. We ontdekken bijvoorbeeld de gerecupereerde salontafels die niets anders zijn dan pallets op wielen die werden gebruikt om kartonnen dozen of andere zware ladingen te verplaatsen. Het zijn dan de wieltjes zelf die het meubilair de functionele geest geven en dit idee zal het hele decor vervuilen.

Wielen voor kleine ruimtes

Kort na de verliefdheid op de industriële stijl beperken de wieltjes zich niet langer tot onbewerkte meubels, maar investeren ze het hele huis om praktische redenen. De wieltjes worden dan de bondgenoten van kleine ruimtes. Hiermee kunt u de ruimtes naar wens aanpassen: het opbergmeubel op wielen verandert dan in een scheidingswand en het meubilair wordt mobiel om u zowel in de keuken als bij de bank te volgen. Zelfs het bed kan dan worden versierd met wielen om op een dagstoel te worden geplaatst en verplaatst om het bed in het donker op te bergen. U zult begrijpen, de wieltjes, het is de oplossing voor een interieur in voortdurende verandering!