Presentatie van Air Concept opblaasbare poefs, zowel design als milieuvriendelijk!

Presentatie van Air Concept opblaasbare poefs, zowel design als milieuvriendelijk!

Het combineren van ecologie en esthetiek is geen gemakkelijke taak. Gelukkig, om ons geweten en onze groene houding te bevredigen, laten sommige decoratieve accessoires ons het tegenovergestelde zien! Dit is het geval met Air Concept opblaasbare poefs. Ontdekt op "mynote", ze hebben precies dit vermogen om ontwerp en respect voor het milieu te combineren, van hun productie tot het einde van hun levensduur. Eén ding is zeker, als je een ecologische ziel hebt, moet je snel net zo enthousiast zijn als wij!

Tussen milieuvriendelijke productie en verpakking ...

Het begint allemaal met de productie van poefs. Hun moederbedrijf, My Note Deco, hecht veel waarde aan ecologie. Het is dus een Franse milieuverantwoordelijke onderaannemer die zorgt voor hun ontwerp op basis van materialen, je raadt het al, groen. Maar zelfs als het betekent om het leven in het groen te zien, kun je het net zo goed doen volgens de regels van de kunst! Dit is in ieder geval het credo van het merk, want zelfs de werkomstandigheden (sorteren van afval) en transport (geoptimaliseerde opslag) gaan in de richting van een milieuvriendelijke houding. Wat betreft de verkoop van deze poefs, waarvan de ergonomie, de lichtheid, het comfort en het ontwerpaspect de nadruk verdienen, het is een sportverpakking ... gemaakt van gerecycled karton. En dat is nog niet alles!

... En recycling!

Het verhaal had bij ons kunnen eindigen, de dag waarop we deze heerlijke ontmoetingen moe zouden worden. Maar zo is het niet. In plaats van ze weg te gooien, sturen we ze terug naar de fabrikant. Waarom? Omdat het hun hoes recycleert in dekbedden, tassen of portemonnees en hun PVC in grondstof voor zolen of zelfs bumpers! Ongelofelijk, maar heel waar. Resultaat, we zijn een fan. Ga naar: om alle modellen van Air Concept te ontdekken: www.mynotedeco.com Ontdek ook onze selectie van andere milieuvriendelijke stoelen hieronder: