Waar wonen je favoriete seriehelden?

Waar wonen je favoriete seriehelden?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ben je een fan van tv-series of films en hou je van het appartement van Monica Geller of droom je ervan je interieur opnieuw in te richten volgens dat van de Simpsons? Designer Iñaki Aliste Lizarralde heeft de appartementen en huizen van uw favoriete serie gereproduceerd!

Indrukwekkend ontwerperwerk

Door de afleveringen van Gilmore Girls of Will and Grace te bekijken, weet je waar de bank, de tafel en de besteklade zijn, maar heb je gemerkt dat de Simpsons twee woonkamers hebben? Onder de potloodslagen van Iñaki Aliste Lizarralde krijgen de fictieve woningen van onze helden vorm en soms benadrukken zijn plannen de vele inconsistenties van de schrijvers! Inderdaad, het huis van de prachtige cartoon Boven is er een kleiner uitzicht vanaf de buitenkant in vergelijking met de interieurindeling. Evenzo lijkt het gebouw van de Big Bang Theory-nerds niet zo asymmetrisch als het van buitenaf wordt bekeken in vergelijking met de plannen voor de appartementen van Penny's, Leonard's en Sheldon. Nauwgezet respecteerde Iñaki Aliste Lizarralde de schalen en de verschillende inrichtingselementen in deze plannen waar de aandacht voor detail opvallend is. Het is duidelijk dat tijdens de seizoenen ook de decoratie verandert, de Spaanse ontwerper heeft ervoor gekozen om de verschillende tijdperken te mixen met behoud van de geest van de serie. Fans zullen ook een paar knipogen opmerken die verwijzen naar hun favoriete afleveringen, zoals de ananas in het appartement van Ted en Marshal, de witte porseleinen hond op het terras van Monica en Chandleur of de bar in de garage. Homer. Van de garderobe van Carrie Bradshaw tot het designmeubilair uit de jaren 60 van de film Diamonds op de bank, en niet te vergeten het slanke hol van de bloeddorstige Dexter, alle decoratieve trends zijn vertegenwoordigd.

Een zeer fictieve marktrealiteit

Maar of ze nu in het hart van New York of in Los Angeles wonen, je helden hebben een goed leven! Inderdaad, een vastgoedexpert schatte de prijs van deze huizen. Het appartement van Ted en Marshall, met een zeer grote woonkamer en toegang tot het dak van het gebouw, zou dus de moeite waard zijn om te huren, 3800 tot 5000 € per maand. Wat betreft Carrie Bradshaw, columniste en auteur, ze woont tussen Central Park en Madison, met een geschatte huurprijs van $ 3.500 per maand. Het appartement van onze lieve vrienden wordt geschat op ongeveer 2 miljoen te koop! Voor zon-, surf- en zwembadliefhebbers, weet dat een appartement in Melrose Place een maandelijkse huur van $ 6000 heeft en om een ​​huis in Beverly Hills 90210 te kopen, moet u $ 3,5 miljoen uitgeven. Dus, voordat je in een van deze huizen investeert, waarom zou je niet de inrichting van je helden thuis opnieuw maken op basis van deze plannen? Ontdek het werk van Iñaki Aliste Lizarralde: op zijn site. En het onderzoek van de vastgoedexpert hier.


Opmerkingen:

 1. Tilman

  Sorry voor het storen ... Ik begrijp dit probleem. Laten we bespreken.

 2. Kajitaxe

  Ik doe mee. Dus gebeurt. We kunnen over dit thema communiceren.

 3. Shaktizilkree

  In dit geval niet.

 4. Redman

  Absoluut met jou, het is het daarmee eens. Het lijkt mij dat het een goed idee is. Ik ben het met je eens.

 5. Crowley

  Wacker, trouwens, deze briljante zin wordt gewoon gebruikt

 6. Tavon

  Niet zo jezelf !!!!!!!!!!!!!!!!Schrijf een bericht