Ik vernieuw mijn tuin in 1 dag

Ik vernieuw mijn tuin in 1 dag


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zin in een nieuwe tuin voor de lente zonder te bewegen? Met een paar praktische en decoratieve tips kunt u uw buitenruimte nieuw leven inblazen. Alles in 5 stappen om overdag te doen!

Stap 1: De grote schoonmaak

Kent u de term "voorjaarsschoonmaak"? Dit is precies waar u begint met het renoveren van uw tuin! Begin met het opbergen van alles wat niets te doen heeft in uw tuin en gooi kapotte accessoires weg die niet kunnen worden gerepareerd. Ga vervolgens naar de daadwerkelijke reiniging door de dode bladeren en andere takken te verzamelen en de droge planten te verwijderen. Als u een terrasdeel heeft, veegt u dit af en maakt u het schoon met de producten die geschikt zijn voor uw coating. Merk op dat het de voorkeur verdient om hogedrukreinigers te vermijden die minerale coatings kunnen veranderen en houten coatings echt kunnen beschadigen.

Stap 2: Revalidatie

Zodra uw tuin is schoongemaakt, is het tijd om het tuinmeubilair aan te pakken! Zelfs als het van goede kwaliteit is, is het normaal om het van jaar tot jaar te herstellen. Als het geweven hars is, moet u de assemblage eenvoudig met zeepwater afstoffen. In het geval van houten tuinmeubelen kan dit enigszins grijs zijn. Om het een nieuwe glans te geven, kunt u het schuren en lakken of kiezen voor een voedende olie, afhankelijk van het type hout dat u hebt. Wat betreft plastic meubels, je kunt het schilderen om het een nieuwe look te geven met een specifieke verf (Plastic verf Julien). Tot slot voor metalen meubels, schuur ook voordat u een "speciale ijzer" -verf aanbrengt met een anti-corrosieformule (Ideco V33 Iron Paint).

Stap 3: De ontwikkeling van een eetgedeelte

Zodra de technische vragen zijn opgelost, gaat u verder met het decoratieaspect! Zet uw tuin op het podium door de ruimtes te structureren. U kunt er vervolgens voor kiezen om een ​​eethoek te creëren voor uw zonnige diners. Waarom zou u hiervoor niet kiezen voor een pergola die de ruimte visueel zal afbakenen? U vindt modellen die tegen het huis leunen om een ​​terrasruimte te vormen en andere vrijstaande modellen die overal in de tuin kunnen worden geïnstalleerd.

Stap 4: Decoratieve elementen toevoegen

Terwijl we het huis accessoriseren, denken we eraan hetzelfde te doen voor de tuin! Overweeg om de bloempotten te vermenigvuldigen die kleur naar je buitenruimte brengen. Je kunt verschillende formaten combineren en een decoratieve ophoping maken of met vergelijkbare potten spelen om bijvoorbeeld gangpaden te maken. Als je een iets groter budget hebt, kun je ook sculpturen in je tuin installeren zoals een Boeddha voor een Zen-sfeer of een decoratieve fontein (reken op ongeveer 200 euro).

Stap 5: Verlichting van de tuin

Denk ten slotte aan het uiterlijk van uw tuin in het donker om uw decor af te maken! Vervolgens nemen we accessoires op maat voor de tuin met slingers, lantaarns of kleine lichten die op de grond worden geplaatst, elke keer kiezen we zonnepanelen die hun installatie vergemakkelijken en die weinig energie verbruiken.


Video: MIJN ZWEMBAD EEN TOTALE MAKE-OVER GEVEN!


Opmerkingen:

 1. Josue

  Rather useful phrase

 2. Moogurn

  Wacker, het lijkt mij, het is een prachtige zin

 3. Tyndareus

  Zeker. Alles hierboven verteld de waarheid. Laten we deze vraag bespreken.

 4. Adio

  Daarin het geheel.

 5. Arashigor

  Ik geloof dat je het mis hebt. Ik stel voor om het te bespreken. E -mail me op PM, we praten.Schrijf een bericht