Verf exterieur houtwerk

Verf exterieur houtwerk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer het goed weer aankomt en je van je buitenleven wilt genieten? Dit is het perfecte moment om de tuin schoon te maken, maar ook om uw huis een nette uitstraling te geven. Het houtwerk aan de buitenkant verslechtert na verloop van tijd. In het bijzonder gevoelig voor de grillen van het weer en insecten, moet het buitenhoutwerk worden gehandhaafd. Vandaag geven we u ons advies om uw luiken, uw balken, uw deur of uw poort opnieuw te schilderen, kortom al uw buitenhoutwerk.

Exterieur houtwerk voorbereiden

Voordat u uw houtwerk schildert, moet u ze voorbereiden. De eerste stap is het schuren van de items waaraan u wilt werken. Hiervoor kun je een schuurmachine gebruiken of, voor de dappersten, het beroemde elleboogvet. Kies fijnkorrelig schuurpapier voor een glad resultaat en schuur altijd in de richting van de houtvezels. Nadat uw houtwerk is geschuurd, stof het dan af met een borstel en vervolgens een vochtige doek.

Buitenhout strippen en coaten

Als uw houtwerk al is geverfd, moet u het mogelijk strippen. Hiervoor moet u White Spirit of een chemische stripper gebruiken, speciaal ontworpen voor buitenhoutwerk. Volg de instructies voor het gebruik van het gekozen product. Sommigen hebben rusttijd nodig, anderen moeten onmiddellijk worden afgespoeld. Vervolgens komt de installatie van een pleister of een ondervacht. Deze stap is belangrijk omdat deze de levensduur van de verf beïnvloedt. Ook hier moet u zich aanpassen aan het gekozen product en de houtsoort waaruit de elementen bestaan ​​waaraan u werkt.

Verf exterieur houtwerk

Last but not least, schilderen. Als u wilt dat de houtnerf zichtbaar is, kiest u voor beits. Als u daarentegen een perfect solide verf verkiest, kies dan een dekverf. Om een ​​uniform resultaat te verkrijgen, is het vaak noodzakelijk om twee lagen verf of beits aan te brengen. Houd er rekening mee dat u, afhankelijk van waar u woont, uw buitenhoutwerk mogelijk niet opnieuw kunt schilderen. Sommige gemeenten of flatgebouwen stellen inderdaad beperkingen op of leggen hun kleuren op. Vergeet niet om contact op te nemen met uw condominium of contact op te nemen met het gemeentehuis voordat u aan koeling of renovatie begint. Het zou zonde zijn om alles opnieuw te moeten doen ...

De gouden regels voor het schilderen van uw exterieur houtwerk

Hier zijn enkele tips als u uw buitenhoutwerk wilt schilderen: - Wees goed uitgerust: kies de juiste borstels, de juiste producten en een verf die speciaal is ontworpen voor buitenhoutwerk. - Bescherm uzelf: u komt in contact met chemicaliën, dus vergeet niet om een ​​werkoutfit te kiezen, handschoenen, een veiligheidsbril op te zetten en uw haar te beschermen. Het dragen van een masker wordt ook sterk aanbevolen. - Controleer het weer: u hoeft niet aan het werk te gaan als u weet dat het zal regenen of de temperaturen zullen verbranden. Geef de voorkeur aan droge dagen, wanneer de buitentemperatuur tussen 10 ° en 25 ° ligt. - Kies de kleuren goed: vandaag hou je van deze prachtige steenrode tint geselecteerd, maar morgen ... Kies voor neutrale of klassieke kleuren en niet die met een mode-effect.

Video: Schilderen van een Buitendeur met Kozijn


Opmerkingen:

 1. Zebulon

  Sorry dat ik me er mee bemoei... Maar dit thema staat me heel erg na. Ik kan helpen met het antwoord. Schrijf in PB.

 2. Ames

  Zag er cool uit ...

 3. Oles

  Bravo, what suitable words ..., the admirable thought

 4. Pesach

  I can recommend a visit to the site, where there are many articles on the subject.

 5. Kajit

  Het is jammer dat ik me nu niet kan uitdrukken - er is geen vrije tijd. Maar ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker schrijven dat ik over deze vraag denk.

 6. Mukus

  Je hebt ongelijk. Ik ben er zeker van.

 7. Laurence

  En dat we zouden doen zonder uw opmerkelijke zin

 8. Daikree

  Ik raad je aan om de site te bekijken, met een groot aantal artikelen over het onderwerp dat je interesseert.Schrijf een bericht