Borduurwerk: leer het grijze punt

Borduurwerk: leer het grijze punt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De point de grébiche is een eenvoudige borduursteek die voornamelijk wordt gebruikt om decoratieve randen te maken. Het voordeel van dit punt is dat het horizontale deel voorkomt dat de actu: 739845-stof ontrafelt. Het wordt van links naar rechts uitgevoerd. 1. Teken twee parallelle lijnen op uw nieuwsitem: 739845-stof.
2. Steek de naald aan de achterkant van de actu: 739845 stof aan de onderkant en haal deze aan de rechterkant uit bij A en vorm vervolgens een lus van rechts naar links met de draad. Steek vervolgens uw naald in B op de bovenste lijn en verwijder de naald op de onderste lijn in C en zorg ervoor dat u over de eerder gevormde lus gaat.
3. Trek voorzichtig aan de draad om de lus aan te halen en naai vervolgens de bovenste lijn op D. Haal de naald uit de onderste lijn op E om het tweede biefstukpunt te maken.
4. Ga zo verder om de volgende struikelblokken te bereiken. Probeer altijd dezelfde afstand tussen de punten van elke lijn te respecteren om regelmatige punten te krijgen.


Video: TIM VAN ORSOUW - ZO LOS JE CHRONISCHE PIJN OP : DE TRIGGEPOINT RESET METHODE. INJURED DUMBASS


Opmerkingen:

 1. Burle

  Er was een gebrek

 2. Osbert

  Deze zin is weergaloos))), het is aangenaam voor mij :)

 3. Kaganos

  Het hoogste aantal punten wordt bereikt.

 4. Amdt

  Mijn excuses, maar naar mijn mening begaat u een fout. Ik stel het voor om te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 5. Uli

  Willig accepteer ik. Naar mijn mening is het een interessante vraag, ik zal deelnemen aan discussie. Ik weet dat we samen tot een goed antwoord kunnen komen.

 6. Padriac

  Ik heb het antwoord op uw vraag gevonden op google.com

 7. Dariel

  Deze variant past niet bij mij.Schrijf een bericht