Dulux Valentine, de schilder-expert

Dulux Valentine, de schilder-expert


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tegenwoordig is Dulux Valentine een essentiële naam in verf voor interieurdecoratie, maar wist u dat dit niet altijd het geval is geweest? Wij nodigen u uit om het ongelooflijke epos van dit bedrijf te ontdekken, evenals alle innovaties die we in het huis hebben overgenomen.

Rijtuigen voor decoratie

De geschiedenis van Dulux Valentine gaat terug tot de 18e eeuw en begon in de Verenigde Staten, waar Valentine, een Amerikaan van Franse origine, gespecialiseerd was in het schilderen van paardenkoetsen. Het was toen in 1925 dat Frankrijk het bedrijf verwelkomde onder de naam Compagnie des Vernis Valentine van het Amerikaanse bedrijf en de Lemoine-vestigingen. Het merk verhuisde naar Gennevilliers en specialiseerde zich toen in verven en vernissen die speciaal voor de auto waren bestemd. Het zal dan nodig zijn om tot 1930 te wachten tot Dulux Valentine decoratieve schilderijen gaat maken. Vanaf dat moment zag het merk zijn bekendheid uitgroeien tot een van de belangrijkste spelers in de wereld van decoratief schilderen.

Kwaliteitskleuren

Voortbouwend op zijn succes voor vele jaren, biedt Dulux Valentine nu verven die geschikt zijn voor alle behoeften, zowel binnen als buiten. Het assortiment interieurverven bestrijkt een breed bereik, afhankelijk van uw project: Couleurs du monde helpt u bij het creëren van sferen dankzij de kleuren die door de bestemming worden voorgesteld, Crème de couleur biedt een textuur die gemakkelijk is aan te brengen en zeer bedekkend, Le Mat geeft u een zowel mat als resistent, Ultra Resist Valénite is een glycerolverf, keuken en badkamer zijn bestand tegen vet en schimmel en een keuken- en badassortiment biedt versterkte bescherming aan uw waterpartijen. Aan deze vele afwerkingen voegen we een onberekenbaar aantal kleuren per reeks toe, maar ook meer dan 2000 tinten die haalbaar zijn in een kleurmachine. U kunt zelfs met een stofmonster naar de winkel gaan, zodat deze kan worden gescand en u de bijbehorende kleur krijgt om uw "aangepaste kleur" te maken.

Trendboeken

Naast een complete kleurenkaart biedt Dulux Valentine echte trendboeken gemaakt door styliste en kleurenspecialist Catherine Filoche. Deze notebooks die elk seizoen worden gepubliceerd, maken het dus mogelijk om de kleuren in zwang te brengen, maar ook om associaties voor te stellen op basis van de gewenste sferen. Een echte service voor consumenten die ook naar de website van het merk kunnen gaan om kleurassociaties te testen en ideeën te krijgen op basis van een basiskleur. En om zeker te zijn van zijn keuze, biedt Dulux Valentine een testbereik om de kleurweergave in het interieur en op de muren te proberen dankzij een zeer kleine pot (50 ml) en een meegeleverde borstel. 128 kleuren zijn al beschikbaar in dit formaat om u te helpen bij uw keuze! Genoeg om uw kleurenproject met vertrouwen te realiseren! > Meer info op www.duluxvalentine.com

Video: Flexa Couleur Locale review voor kinderkamer


Opmerkingen:

 1. Shabab

  Ik bedoel, je hebt het mis. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.

 2. Nikosida

  Je hoeft niet alles te proberen

 3. Husam Al Din

  Speciaal geregistreerd op het forum om u veel te vertellen voor zijn hulp in deze kwestie, hoe kan ik u bedanken?

 4. Daizragore

  Je kent mijn mening

 5. Aragore

  It is agreeable, the admirable thoughtSchrijf een bericht