Trend: Toyz of hedendaagse sculpturen

Trend: Toyz of hedendaagse sculpturen

Heb je gemerkt dat grappige wezens niet alleen trendy plekken hadden overgenomen, maar ook veel interieurs? Je weet het misschien niet, maar deze moderne sculpturen zijn eigenlijk Toyz. Een echt fenomeen dat we voor u ontcijferen!

Wat is een Toyz?

De Toyz zijn sculpturen goed in hun tijd! Tussen stedelijke beeldjes en designspeelgoed zijn dit mini-grafische kunstwerken die zowel door stedelijke culturen, manga, illustraties als hedendaagse kunst worden beïnvloed. In Frankrijk worden deze Toyz voornamelijk vertegenwoordigd door het bedrijf Artoyz. Geboren in 2003 onder impuls van gepassioneerde vrienden, is het in de eerste plaats een verkoopplatform dat het beste van creatie belicht. En in 2008 lanceerde het bedrijf met zijn eigen label "Artoyz Originals" om beeldjes van Franse en internationale kunstenaars te produceren en te ontwikkelen.

Waarom nemen we ze aan?

Als we zoveel van ze houden, is het omdat ze precies overeenkomen met de trend van de stedelijke stijl en ze het mogelijk maken het interieur op een originele manier te personaliseren. Sommige modellen kunnen zelfs worden gepersonaliseerd met vilt voor een unieke creatie. Ze stellen ons ook in staat om opnieuw verbinding te maken met de collecties door ons een volwassen en gespecialiseerde versie aan te bieden. De ontwerpen zijn altijd vernieuwd en spreken de meest modieuze kunstenaars aan. Kortom, de Toyz zijn de nieuwe kunstwerken van onze tijd en stellen ons in staat om onszelf een beetje creativiteit aan te bieden tegen meer betaalbare prijzen! Pas op dat je geen verslaafde wordt!


Video: 10 Disney Princesses Reimagined As Modern Day BAD GIRLS