Fouten te vermijden met tv

Fouten te vermijden met tv


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In veel huizen vormt televisie het hart van de woonkamer en brengt het hele gezin samen voor momenten van gezelligheid. Dus om uw televisie goed te kiezen en goed in uw woonkamer te gebruiken, zijn hier enkele fouten die u met de schermen kunt vermijden.

Koop geen extra groot tv-scherm

Je weet het misschien niet, maar de schermgrootte moet in principe worden berekend op basis van de afstand tussen de televisie en de bank waarop de kijker wordt geïnstalleerd. Als u daarom een ​​televisie tegen een muur op een afstand van 2,5 meter wilt installeren, kiest u een scherm van 81 cm diagonaal omdat het drie keer de diagonaal van het scherm nodig heeft om de ideale afstand te krijgen. Als uw kamer klein is, hoeft u geen zeer grote tv te kopen. Behalve het ideale technische aspect voor het uitzicht, weet ook dat het wordt aanbevolen om een ​​televisie te kiezen die in harmonie is met de rest van uw kamer. Dit is het geval als u de regel van de diagonaal x3 respecteert.

Installeer de tv in geen enkele ruimte

Zelfs als er de neiging is om schermen in huis te vermenigvuldigen, wordt het afgeraden om een ​​televisie in de slaapkamer te plaatsen. De golven die door de televisie worden uitgezonden, zelfs na het uitschakelen, kunnen inderdaad de slaap verstoren. Om beter uit te rusten, is het beter om niet in slaap te vallen met de tv of te kijken vlak voor het slapengaan. Door geen televisie in de slaapkamer te plaatsen, houdt u het ritueel dat nodig is om te slapen en vermijdt u slapeloosheid. Als u echter een scherm in de slaapkamer plaatst, kunt u het verbergen door het bijvoorbeeld in een kast te installeren die u kunt sluiten: het scherm verdwijnt tijdens het slapen.

Onderschat comfort niet

Denk bij het plaatsen van uw televisie in de keuken of zelfs in de woonkamer eerst aan uw comfort! Het zal bijvoorbeeld nogal onaangenaam zijn om televisie te kijken terwijl je je hoofd moet draaien of als het laatste te ver in de kamer is. Het is daarom noodzakelijk dat de installatie van de televisie ten opzichte van uw bank consistent is om u maximaal comfort te bieden. Vergeet bovendien niet de tv voor een raam te installeren: de zon en de helderheid kunnen de kwaliteit van het beeld belemmeren (het is dan nodig om de luiken of de jaloezieën te verlagen).

Verwaarloos de tv-standaard niet

Overweeg ten slotte om uw televisie op een speciaal meubel te installeren of, als dat niet het geval is, een meubel waarmee u de tv op de juiste hoogte kunt hebben. Met dit meubel moet je ook alle apparatuur kunnen opslaan die bij een televisie hoort. De eenvoudigste? Kies voor een kast met deuren voor dvd-spelers en andere internetboxen. Controleer bovendien of de kast een kabelwartel heeft om de installatie van uw multimedia-apparatuur te vergemakkelijken. Houd er ook rekening mee dat uw tv-standaard kan worden omgevormd tot een opslageenheid dankzij modellen die zeer praktische planken en laden integreren.

Video: Fouten in ondertitels - Mistakes in subtitling