Ongewoon: decoratieve objecten die je duizelig maken

Ongewoon: decoratieve objecten die je duizelig maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het decor neemt hoogte en speelt met afmetingen om een ​​gevoel van duizeligheid in uw interieur te bieden. Omdat de tekens vervagen, krijgen de betreffende objecten een nieuwe dimensie die we niet gewend zijn om het effect te vermenigvuldigen. En denk niet dat deze decoratie is gereserveerd voor grote ruimtes! Integendeel, het vindt zijn legitimiteit in beperkte ruimtes om des te meer ruimte te krijgen. Discovery ...

Objecten die uitzonderlijk worden

De slingerklok Tiuku van Covo, biedt een onverwachte versie van de klassieke slinger door zeer hoog op stelten te zitten. Bijna uit een droom, de duizelingwekkende hoogte, om je duizelig te maken, voegt een dromerig aspect toe aan je decor. Wat betreft de Latva-kapstok, uit dezelfde studio, met een hoogte van 1,78 m en die uit takken bestaat om het idee van de boom te herinneren, het is hetzelfde principe! De ongewone hoogte van dit object draagt ​​ertoe bij dat u in uw interieur wordt opgemerkt en bijna "werk" wordt!

Speel met dimensies

De onevenredige decoratie met carte blanche in alle soorten ruimtes. Eén ding is zeker: hoe kleiner je interieur, hoe meer het object zal groeien! Wees gerust, de grote kamers zijn ook geschikt voor deze originele decoratie. Alles hangt af van de objecten die ernaast worden geplaatst. Aarzel daarom niet om met de weegschaal te spelen zodat uw objecten elkaar versterken. En goed nieuws: de epidemie treft alle meubels in huis!


Video: 'Schoolklas' PARODIE Lil Nas X - Old Town Road