Zomerkeukens: ons planningsadvies

Zomerkeukens: ons planningsadvies


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Omdat ze allebei in de top 3 van de Franse favorieten staan, worden de keuken en de tuin steeds meer verenigd om één te worden, namelijk buiten koken! Ook bekend als de "zomerkeuken", verdient deze keuze een nadere blik om de lay-out, de lay-out, de accessorisatie en eventueel noodzakelijk werk te begrijpen.

Stap 1: kies de juiste locatie

Voor zomerkeukens: twee locaties hebben de voorkeur. Ten eerste, in de uitbreiding van het huis om gemakkelijk toegankelijk te zijn, maar ook in de buurt van een waterpunt in de tuin, een zwembad of een regenwatercollector bijvoorbeeld. Aldus zullen de watertoevoerverbindingen eenvoudiger te plannen zijn en zal het werk minder zwaar zijn.

Stap 2: bepaal het ideale gebied

Het is moeilijk om minder dan 10 vierkante meter te plannen voor de grootte van de buitenkeuken als u wilt profiteren van een comfortabele ruimte voor koken en entertainment, inclusief ten minste 3 meter werkoppervlak. Het ideaal is daarom om groter te denken, rekening houdend met het feit dat vanaf 20 vierkante meter een bouwvergunning tegen een eenvoudige werkverklaring van het stadhuis vereist is!

Stap 3: maak de nodige verbindingen

Wie zegt dat spoelbak, ovens, koelkast, elektrische aansluitingen en licht noodzakelijkerwijs een toevoer van water en elektriciteit inhoudt! De tuin moet daarom dienovereenkomstig worden ingericht. Op het programma: wat kanaalwerk, verbinding tussen de riolen en de gootsteen en levering van elektriciteit en water.

Stap 4: Accessorize op een praktische manier

De rage rond feestbarbecues is een van de belangrijkste oorzaken van de installatie van een buitenkeuken. Geconfronteerd met de diversificatie van het "barbecue" -concept door middel van planchas, woks, rotisseries, enz., Kiest elke keuken zijn favoriete zomer kooktoestel. Het vlaggenschip accessorization gaat door met de verlichting (lichtlint, extra LED's die op het werkoppervlak moeten worden bevestigd en andere), zodat u er zelfs 's avonds van kunt genieten. Wat de kasten betreft, deze bevatten over het algemeen de gerechten, tenzij de binnenkeuken fysiek dichtbij genoeg is om te worden tevredengesteld met een paar snelle komen en gaan.

Stap 5: bescherm de keuken tegen het weer

De titel "zomerkeuken" is expliciet in termen van gebruik en seizoensgebondenheid. Maar waar moeten we rekening mee houden buiten de zonnige dagen? Goede bescherming van uw meubels tegen vorst en wintervorst. Het idee: dat het niet beschadigd raakt en zo lang mogelijk leeft! Daarom worden enkele praktische en effectieve tips aanbevolen. Bijvoorbeeld, de installatie van een zonnescherm met de keuken onder zijn vleugel, maakt het mogelijk om het te beschermen tegen verschillende slecht weer. Nomadische accessoires - barbecues, plancha en soms zelfs kastdeuren - zijn ook nuttig omdat ze binnenshuis tijdens de koude periode kunnen worden opgeslagen. We denken er ook aan om het meubilair goed te houden volgens de gekozen materialen. Voor hout bijvoorbeeld, behouden twee lakken per jaar op basis van lijnolie zijn oorspronkelijke kleur en beschermen het tegen slijtage!

Video: De zomerkeuken 2