Vakantiefoto's op 3 decoratieve accessoires

Vakantiefoto's op 3 decoratieve accessoires


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ter herinnering aan de meest memorabele momenten volstaan ​​fotoalbums niet meer. Omdat sommige foto's opvallen van de menigte, verdienen het om deel te nemen aan de inrichting van het huis! En niet noodzakelijk achter het glas van een frame. Meer trendy en meer verrassend, hier zijn 3 zeer aanpasbare decoratieve accessoires waarop we onze dierbaarste herinneringen plaatsen ...

Klokken

Een klok waarvan de wijzers herinneringen omdraaien, het is bij Cadopix dat het gebeurt! We selecteren het ontwerp van de klok, we snijden de gekozen foto bij, we zetten deze online en we lanceren de bestelling! Namelijk dat de prijzen gespreid zijn om aan te passen aan alle budgetten, variërend van 30 tot 45 of 65 €!

Kussens

Op de bank het nieuwe trendy kussen, hij is het! Herinnerend aan onze laatste vakantie, in portret- of landschapsformaat, brengt het veel dynamiek en goede humor in de show. Het juiste plan? Stuur foto's en contactgegevens per e-mail vanuit de Instagram-applicatie. Resultaat: een kussen van 30 x 30 cm begrensd door een dunne flitsende oranje lijn, alles voor minder dan € 60. Heel chic!

Mokken

Nog een tip om herinneringen op een decoratief accessoire te vereeuwigen? Presenteer ze op mokken en maak zo onze selectie accessoires voor decoratief ontbijt compleet. Ons favoriete adres? photobox.fr. Omdat je gewoon het ontwerp van de mok online, inclusief foto, moet maken en wachten op de levering! Merk op dat de stijl van deze accessoires eenvoudig kan zijn (alleen de foto verschijnt op een witte achtergrond), thema (verschillende patronen), kleurrijk (binnen en rond de foto) of magisch (de foto verdwijnt wanneer het drankje in de mok is heet).