5 tuinapps om je leven gemakkelijker te maken

5 tuinapps om je leven gemakkelijker te makenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tegenwoordig hebben we allemaal een smartphone of tablet. Dus waarom zou u deze verbonden tools niet gebruiken voor tuinieren? Dit bieden wij u vandaag. De redactie heeft 5 applicaties voor u geselecteerd om gemakkelijk te tuinieren. Wanneer is de beste tijd om te zaaien? Hoe onderhoud je je plantages? Wanneer oogsten? Je zult alles weten!

Kalender met tuinwerken

De Garden Work Calendar is een leuke en praktische toepassing. Elke dag kom je erachter wat je in je tuin kunt doen: de planten om te planten, de gewassen om te oogsten, enz. Je hebt ook toegang tot offertes en tuiniertechnieken. Het grootste deel van de applicatie is het lexicon dat veel nuttige informatie biedt. De Garden Work Calendar is een eenvoudige kalender, het is heel gemakkelijk te gebruiken en u zult het elke dag willen raadplegen.

In de tuin

De meest complete toepassing in de tuin. Het helpt je om bijna alles te doen: onderhoud een moestuin of een boomgaard, zorg voor bloemen, bomen en struiken of versier je terras. Je leert ook hoe je een moestuin op je balkon hebt of hoe je een bijenkorf onderhoudt. De applicatie Au Jardin biedt ook een agenda met een alarmsysteem dat u waarschuwt voor de taken die elke week in uw tuin moeten worden uitgevoerd.

Tuingids

De applicatie Garden Guide wordt aangeboden door Hachette. Hiermee is het mogelijk om al uw plantages te onderhouden: bloemen, planten, bomen, moestuin, etc. Je weet wanneer je ze moet planten, hoe je ze moet verzorgen, wanneer je ze moet snoeien of hoe je ze kunt oogsten. De Garden Guide-app biedt meer dan 600 praktische bladen en een zeer uitgebreide woordenlijst. Om de navigatie te vergemakkelijken, is een kleine zoekmachine geïntegreerd. Eindelijk, dankzij de Garden Guide, vind je gemakkelijk alle kwekers bij jou in de buurt.

Mijn moestuin

De app mijn moestuin is onze favoriet. Dankzij dit kun je je fruit, groenten en zelfs je aromatische planten planten en onderhouden. Voor elk van uw producten profiteert u van een praktische fiche die u veel advies geeft. Als je nog geen moestuin hebt, kun je er een maken met behulp van de "stap voor stap" -tips. Als u al een moestuin hebt, kunt u de toepassing aanpassen aan de evolutie van uw planten.

Biologische moestuin

Tegenwoordig trekt organisch ons aan. We willen gezond eten en tegelijkertijd een ecologisch verantwoorde houding hebben. Dankzij de Potager Bio-applicatie weet je hoe je op de meest gezonde manier voor je groenten en fruit kunt zorgen. Voor elk product hebt u een compleet blad met informatie over wanneer u moet planten, hoe u ze moet onderhouden en wanneer u voor de oogst moet zorgen. De Vegetable Garden-app helpt je ook op een natuurlijke manier de ziekten te bestrijden die je plantages kunnen aantasten.