Tieners en beddengoed

Tieners en beddengoed


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het kiezen van het beddengoed voor tieners is geen gemakkelijke taak! Niet alleen moeten deze laatste hen behagen en trendy zijn, maar het moet ook zijn plaats vinden in de inrichting van hun kamer. En laten we het praktische aspect niet vergeten dat essentieel is! Hier zijn enkele tips om u te helpen uw weg te vinden!

Een dekbedovertrek als niets

Voordat u het ontwerpmodel vindt dat bij uw tiener past, moet u eerst nadenken over wat hij nodig heeft. En als je wilt dat hij op een dag zijn bed opmaakt, hoef je niet te wedden op vlakke lakens, dekens of ander ingewikkeld beddengoed. Bied hem een ​​dekbed en zijn hoes zodat hij er maar aan moet trekken om het bed een acceptabele vorm te geven. Voeg geen plaids en spreien toe, want dit zou waarschijnlijk op de vloer belanden. Aan de andere kant zullen extra kussens niet teveel zijn voor uw tiener om zich naar believen in bed te vestigen.

Een dekbedovertrek met stijl

Nu komt de keuze aan kleuren en patronen voor het dekbedovertrek. Natuurlijk kunt u kiezen voor een solide model dat gemakkelijk in de slaapkamer kan worden geïntegreerd met behulp van een van de vlaggenschipkleuren. Maar wat tieners echt aanspreekt, zijn de patronen die het geheel karakter geven. Stedelijke tieners zullen ongetwijfeld kraken op een set met gebouwen in New York en verslaafd aan sms, wedden op dekbedovertrekken met berichten of met smileys. Eén ding is zeker, je moet ervoor zorgen dat het ontwerp niet "teveel" zal zijn in een kamer die al is geladen en leg je tiener uit dat beddengoed het middelpunt van het decor zal zijn! Het beste is om samen met hem de keuze te maken om hem door te verwijzen en hem objectief advies te geven!


Video: Omvormbaar bed, van baby naar tiener