Tuinboek: Eetbaar wild fruit - 40 originele recepten

Tuinboek: Eetbaar wild fruit - 40 originele recepten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

François Couplan en France Breil bieden ons een essentiële gids voor liefhebbers van boswandelingen en de meest fijnproevers. Zoek in deze gids de eetbare wilde vruchten die je tijdens een wandeling kunt ontmoeten.

Identificatie van planten binnen handbereik

Eetbaar wild fruit - 40 originele recepten , combineert de onderscheidende kenmerken van wilde planten zoals vossebes, vijgen, wilde aardbeien, jeneverbes, mispel of struik. Voor elk van de planten bekijken we de bloeiperiode, de oogst van het fruit, de kenmerken van de bladeren, de verschillende mogelijke toepassingen. Dan ontdekken we dankzij een duidelijke tekst de culinaire, voedzame en medicinale eigenschappen van de plant. De meeste van deze verklaringen: mogelijke verwarring met andere planten, soms giftig. Dit boek is daarom een ​​bondgenoot voor uw wandelingen. Liefhebbers van eten zullen ook blij zijn om een ​​eenvoudig en origineel klein recept voor elk fruit te vinden.

Een praktische gids als niet essentieel!


Aan het einde van het boek is de tafel met giftig fruit kostbaar in zijn vele details: de kleur van het fruit, de naam, de kenmerken, het giftige deel van de plant en het niveau van toxiciteit. Eindelijk, met het oogstadvies en een klein observatieboek, bent u klaar voor gastronomische wandelingen. Eetbaar wild fruit - 40 originele recepten door François Couplan en Frankrijk Breil Éditions Glénat - Les mosaïques Natuurcollectie 128 pagina's / € 10,10

Video: PlantWijzer Tuinboek


Opmerkingen:

 1. Brian

  namana het gebeurt

 2. Mezragore

  Mijn excuses, maar naar mijn mening geeft u de fout toe. Ik bied aan om het te bespreken. Schrijf me in PM, we praten.

 3. Vujind

  In bestaande was er een neiging tot een verslechtering van de leefomstandigheden, of, om het eenvoudig te zeggen, de dingen waren nergens waardeloos.

 4. Vugar

  het exacte antwoord

 5. Vail

  Hierin is iets het goede idee. Het is klaar om u te ondersteunen.

 6. Thaqib

  In alle persoonlijke berichten gaan er vandaag uit?

 7. Foley

  Bravo, ik vind dit een geweldige gedachte.

 8. Bagar

  Wat een opmerkelijke woordenSchrijf een bericht