Video: hoe snijbloemen te houden?

Video: hoe snijbloemen te houden?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

U waardeert boeketten met bloemen en wilt ze zo lang mogelijk bewaren. Fernanda Voulgaropoulos, tuinarchitect bij Kasavox.com, geeft u eenvoudige tips om de levensduur van uw snijbloemen te verlengen.

Bekijk de video: blijf lang snijbloemen houden

We vechten dagelijks tegen de verspreiding van bacteriën

Bacteriën spelen een belangrijke rol bij de afbraak van planten. Er zijn echter eenvoudige stappen om dit probleem op te lossen. Denk er elke dag aan om de twijgen onderaan te snoeien met snoeischaar en zorg ervoor dat het oppervlak dat in contact staat met het water groot is. Plaats vervolgens uw bloemen op een vlakke tafel voordat u ze in de vaas plaatst. Het is raadzaam om ze onder water te snijden, zodat er geen lucht in de staaf sijpelt. Zorg ervoor dat u elke dag verwelkte of beschadigde bloemen verwijdert. Laat geen bladeren achter op het ondergedompelde deel van de stengel, want deze kunnen rotten. Wanneer de bladeren in contact komen met water, leidt dit tot een proliferatie van bacteriën: het is daarom noodzakelijk om te voorkomen dat ze het water in de vaas raken.

Wij gebruiken antibacteriële producten

Naast deze gebaren om elke dag te herhalen, kunt u ook producten aan het water in de vaas toevoegen, zoals een paar druppels bleekmiddel, om het water zo lang mogelijk zuiver te houden. Deze tip bestrijdt effectief de verspreiding van bacteriën in de vaas. Op dezelfde manier is aspirine een zeer goede antibacteriële stof en laat het toe om snijbloemen langer te houden: een cachet dat in het water van de vaas wordt gegooid is voldoende. Evenzo zit je keuken vol met additieve producten die je kunt gebruiken voor het onderhoud van je snijbloemen: suiker, grof zout. Nu weet je hoe je de snijbloemen langer in een vaas kunt bewaren, je hoeft alleen de methode te kiezen die het beste bij je past. Bekijk de video Save snijbloemen op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile


Video: 21 MOOIE PAPIEREN BLOEMEN