Hoe luiken beveiligen?

Hoe luiken beveiligen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Veiligheid is een van onze zorgen. Op oude of moderne constructies uitgerust met houten openslaande luiken of rolluiken, is het mogelijk om extra beveiligingssystemen te regelen, eenvoudig en effectief om alle pogingen om in te breken of in te breken tijdens een afwezigheid te regelen verlengd. Vind meer artikelen over het thema: werkoffertes voor het aanbrengen van luiken

Rolluiken beveiligen: het rolluik - algemeen

Het rolluik heeft twee vormen: het kan handmatig of elektrisch zijn. Het is begeerd vanwege zijn esthetiek, bruikbaarheid en onderhoudsgemak. Het rolluik wordt steeds vaker op nieuwe constructies geplaatst. Een rolluik met een elektrisch mechanisme zal belangrijkere technische veiligheidskenmerken hebben dan een rolluik met een handmatig systeem. Inderdaad, het mechanische proces van de elektrische sluiter bestaat uit obstakels of detectoren met gedwongen opening, een anti-lift apparaat dat elke poging tot vandalisme blokkeert. Het rolluik bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen, een stijvere en resistentere legering dan conventioneel aluminium. Wat de veiligheid betreft, is het rolluik een betrouwbaar, efficiënt rolluik met hoge technische kenmerken tegen elke poging tot inbraak of gedwongen interventie.

Rolluiken beveiligen: accessoires voor rolluiken sluiten

Zoals hierboven vermeld, biedt het handmatige rolluik minder belangrijke veiligheidscriteria dan het elektrische rolluik. Om de veiligheid van een handmatig rolluik te versterken, zijn accessoires ontwikkeld in de vorm van een vergrendelingsmechanisme van het type vergrendelingshendel, een veerontgrendelingsmechanisme, een mechanisme bestaande uit bouten en schroeven. Het handmatige rolluik kan worden uitgerust met deze extra accessoires die zullen leiden tot een veiligere configuratie (anti-scheur- of anti-hefmiddelen). Bovendien, en om de efficiëntie van het rolluik te verhogen, kan het worden geassocieerd met een alarmsysteem en worden aangesloten op een centrale eenheid.

Beveiliging van luiken: methoden en tips voor houten luiken

Verschillende methoden worden gebruikt om een ​​of meer houten luiken te beveiligen. Voor openslaande luiken zal de veiligheidsbeugel met vergrendelingssysteem zeer effectief zijn en elke poging tot plukken voorkomen. De vergrendelingsfunctie voorkomt inderdaad dat de anti-inbraakstang wordt verschoven. U kunt uw houten luiken ook uitrusten met versterkte inbraakwerende stangen met een tweepunts anti-liftsysteem. Deze balk maakt de integrale vergrendeling van de twee vleugels mogelijk. Je hebt ook de mogelijkheid om de weerstand van de luiken te versterken door metalen staven tussen de lamellen te integreren. Ten slotte kan een driepuntsvergrendeling worden aangebracht om deze apparatuur te optimaliseren en elke poging tot indringing af te schrikken.


Video: Velux dakraam plaatsen. GAMMA


Opmerkingen:

 1. Oran

  Goed gedaan, het briljante idee en komt op het juiste moment

 2. Leverton

  Ik geloof dat je het mis had.

 3. Kyrkwode

  Welke woorden zijn er nodig ... geweldig, een prachtige zin

 4. Bagami

  De mensen zeggen in dergelijke gevallen - Ahal zou oom zijn en naar zichzelf kijken. :)Schrijf een bericht