Dunlopillo, knowhow ten dienste van de slaap

Dunlopillo, knowhow ten dienste van de slaap


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dunlopillo is misschien wel het bekendste beddengoedmerk in Frankrijk dankzij een populair en toegankelijk beeld, maar vooral omdat het synoniem is met hoge kwaliteit. Een echt merk van innovatie, het heeft de matras voortdurend opnieuw uitgevonden, en daarom uw nachten! Terug op meer dan 80 jaar expertise in dienst van uw slaap.

Langdurige innovatie

In 1929 werd een nieuw materiaal ontdekt. Het is de latex die de beroemde Dunlopillo-matrassen zal voortbrengen, omdat het dit merk is dat in 1932 de eerste latexmatrassen op de markt aanbiedt. Toen, in 1960, ging het merk nog verder en vond het polyurethaanschuim uit dat een revolutie teweeg zou brengen in de matrasmarkt. Inderdaad, dit hypoallergene materiaal is goedkoop en biedt dus het grootste aantal toegang tot de Dunlopillo-kwaliteit en biedt comfortabele matrassen. Altijd op zoek naar innovatie, introduceerde Dunlopillo in 1984 het concept van Biportance waarmee de matras zich kan aanpassen aan het menselijk lichaam. De matrassen bieden een hogere ontvangstkwaliteit, maar ook versterkte ondersteuning, meer balans en betere ventilatie. En in 2005 zien we het MemoSculpt-schuim, omhullend en stevig, dat geleidelijk het lichaam ontvangt. In 2010 zag een nieuwe revolutie het levenslicht bij Dunlopillo: het label No Flip System maakte het mogelijk om je matras niet meer om te draaien volgens de seizoenen. Ten slotte verbetert de nieuwste innovatie het gebruikerscomfort verder door verfrissend schuim aan te bieden als het warm is en warm als het koud is!

Kennis en stijl

Naast de technische kwaliteiten pakt Dunlopillo ook stijl aan! Dit is hoe het merk een reeks banken heeft gelanceerd die zijn ondertekend door de beste ontwerpers van dit moment. Zo biedt de getalenteerde Ora-Ito banken en fauteuils in een futuristisch en vooral anti-conformistisch ontwerp. Vervolgens leent Matali Crasset zich om te oefenen evenals Eric Gizard voor het grootste plezier van liefhebbers van design die het comfort van hoogwaardige materialen niet willen opgeven. Het pluspunt: modules (banken, eenpersoons, poefsalon ...) om uw woonkamer samen te stellen op basis van uw behoeften en budget terwijl u stijlvol bent!

Betrokkenheid bij de planeet

Bezorgd over het welzijn van gebruikers, maakt Dunlopillo zich ook zorgen over de planeet. Daarom lanceerde het merk eind 2012 in de eerste lijn van ecologisch ontworpen beddengoed. Dankzij een speciale fabriek in de Ardèche, recycleert het merk oude matrassen om een ​​nieuw materiaal te maken, Ecogen genaamd. Nieuwe generatie composietmateriaal, daarom is het eco-ontworpen en 100% hernieuwbaar. Niet alleen goed voor de planeet, het biedt superieur comfort en het productieproces elimineert 80% van de VOS (vluchtige organische stoffen) evenals bacteriën en formaldehyden. Tegenwoordig bevat dit assortiment zelfs een matras voor baby's om hun gevoeligheid te beschermen (Poussin-matras 119 euro).

Video: How To Steam Clean A Mattress