Een licht bord voor een lage prijs

Een licht bord voor een lage prijs


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gemakkelijk om de trend van lichte foto's thuis over te nemen. Wat je nodig hebt: een muurbevestiging, een slinger of lichte tape en een lijmpistool. Het blijft om het gewenste effect te bepalen, licht buiten of binnen het schilderij ...

Mogelijkheid nr. 1: een lichtbord bij de contouren

Eerste optie: maak een schilderij helder door zijn contouren te verlichten. Als het een kunstwerk is, staat het op het frame (om elk direct contact met het canvas te voorkomen), dat het magische ingrediënt wordt gelijmd, het lichtgevende lint. Als het een ander type ondersteuning is (een whiteboard of leisteen om te personaliseren met vilt of krijt, een magnetisch bord om aan te passen met ansichtkaarten, tijdschriftpagina's, enz.), Plak de tape zonder probleem met de contouren. En dat is genoeg om alle ogen op het schilderij te vestigen! Of hoe je de decoratie van de muren in stijl kunt verlichten.

Mogelijkheid nr. 2: een lichtbord bij de inhoud

Tweede optie: verlicht de starttabel door de inhoud ervan te verlichten. Maar niet alle inhoud! Omdat het hier de bedoeling is om een ​​detail of verschillende specifieke elementen te markeren. Aan de achterkant van een schilderij voor kinderen lijmen we bijvoorbeeld de lichtslinger op het niveau van de zon of het hoofdpersonage om ze naar buiten te brengen en zo een origineel nachtlampje te verkrijgen. Op de achterkant van een schilderij in New York-stijl, is het verdeeld over de gebouwen om de illusie te wekken dat de stadsappartementen die nooit slapen verlicht zijn. Chique, toch?


Video: BUY vs DIY - Recreating a Wood & LED Lamp