De essentie van een chique aperitief

De essentie van een chique aperitiefWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor een aperitief dat de naam waardig is, vergeten we de plastic borden en glazen om een ​​zeer chique sfeer te creëren! Vervolgens zetten we designaccessoires en prachtige gerechten op. Hier zijn enkele tips voor het organiseren van een aperitief dat uw gasten zal verbazen.

Ontwerp aan de aperitieftafel

Het aperitief is niet meer wat het was! Tegenwoordig is het bijna een volwaardige maaltijd, vooral met de aperitieven die voor een zeer gezellig moment de plaats van diner innemen. Het is daarom vanzelfsprekend dat we zeer innovatieve designstukken voor het aperitief vinden. Er zijn bijvoorbeeld bekers die op een wijnfles of dienbladen moeten worden bevestigd, die de bekers op een zeer decoratieve manier presenteren voor snacking. Onze tip om een ​​chique en feestelijke sfeer te geven: u kunt ook kiezen voor heldere onderzetters en een paar diamantvormige ijsblokjes in cocktails glijden.

Eten voor een chique aperitief

Omdat het aperitief meestal een echte maaltijd is, passen we wat we serveren aan onze gasten aan. Maak plaats voor verrines, lepels en andere uitgebreide voorgerechten. Om dit alles te serveren, vindt u perfect op elkaar afgestemde gerechten met kleine bakjes waarmee u het geheel kunt presenteren. De verschillende verrines kunnen ook op prachtige presentatieplaten worden geplaatst. En om wat petitfours te bijten, geef je de voorkeur aan bamboestokken, bijvoorbeeld om een ​​ecologisch tintje aan je tafel te geven Ontdek onze selectie accessoires voor een chique aperitief. video id = "0" /

Video: Sealskin duka 5000 douches; de essentie zit in de details