In deze designlounge: 5 ideeën om te onthouden

In deze designlounge: 5 ideeën om te onthouden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ontwerpsalons doen ons dromen op glanzend papier, maar het is niet altijd gemakkelijk om deze stijl thuis aan te durven. Met een paar ideeën die gemakkelijk te reproduceren zijn, kunt u uw hoofdwoonkamer heel goed transformeren in een eigentijdse en chique ruimte. Deze week hebben we onze zinnen gezet op deze show bedacht door Flamant en 5 decoratietips gezien. Decryptie.

Idee nr. 1: kies voor een witte bank

In een lounge met een designlook is het belangrijk om sobere kleuren te prefereren. U kiest dus uw bank in zwart of wit en met eenvoudige lijnen. Om ervoor te zorgen dat het niet koud is in de kamer, geven we de voorkeur aan stoffen modellen, warmer ... vooral wanneer we een paar kussens toevoegen.
Fotocredit: Flamant

Idee nr. 2: kies design hanglampen

De keuze aan hanglampen is essentieel in een woonkamer in designstijl. Ze zijn vaak een weerspiegeling van wat we naar de kamer willen brengen, dus wees voorzichtig en negeer ze niet. We houden van dit verfijnde model dat in een origineel trio wordt belicht, omdat het noch boven de bank, noch in het midden van de kamer is geplaatst, maar diagonaal.
Fotocredit: Flamant

Idee nr. 3: vermenigvuldig de lage tafels

Eenvoudig maar zeer decoratief idee: plaats meerdere kleine salontafels in het midden van de woonkamer in plaats van slechts één. Dit recept werkt geweldig met zeer trendy vierkante houten tafels en metalen poten. Op een niet-passende manier naast elkaar geplaatst, geven ze een luchtige toets aan het decor.
Fotocredit: Flamant

Idee nr. 4: gebruik sokkels

Trends deze twee bases van verschillende grootte die worden blootgesteld in een hoek van de woonkamer. Om een ​​ontwerpkant te geven, kiezen we ze ruw als een blok graniet en plaatsen we groene planten of een lamp. Origineel toch?
Fotocredit: Flamant

Idee nr. 5: maak een klein kantoorgebied

Design lounge betekent niet dat alles maximaal moet zijn. Je kunt heel goed installeren in een kleine hoek, een kantoorruimte, erg praktisch. Om in de sfeer van de kamer te blijven, kiezen we hem en zijn stoel, in hout en metaal. De harmonie is dan perfect.
Fotocredit: Flamant