Alles voor zomerse salades!

Alles voor zomerse salades!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De favoriete maaltijd van de zomer zijn natuurlijk de zomersalades die uw dagen fris maken! Dus om al uw salades in de zomer te laten slagen, rust u uzelf uit met essentiële accessoires, zowel voor de bereiding als voor de service.

Praktische accessoires ter voorbereiding

Een salade bereiden is geen rocket science, maar het is veel beter als je goed uitgerust bent. Het belangrijkste in uw voorbereiding? De saus! En om u te helpen elk ingrediënt correct te doseren, vindt u saladedressers. De container vertelt meestal de doses, je giet alles erin en je bedient de mixer die zorgt voor de consistentie van de saus. Aarzel niet om gietdoppen toe te voegen aan uw flessen olie en azijn om het praktischer te maken. Als u bovendien de dosis saus perfect wilt beheersen, trakteer uzelf dan op een spray om uw mengsel op de salade te spuiten. De saus wordt perfect verdeeld en goed geproportioneerd!

Service in stijl!

Zodra de salade klaar is, moet je hem aan je gasten serveren! Hiervoor zetten we slakommen in zomerse kleuren die een goed humeur op uw tafel zullen brengen. We kiezen voor blauwe, oranje of roze modellen maar ook containers met strepen of stippen. Onze favoriet: de slakommen in de vorm van Zak Design-bloemen. Natuurlijk zult u denken aan het toevoegen van slaservers aan uw slakom. Nogmaals, ga voor een goed humeur met houten bestek met bloemmotieven of bestek dat eruit ziet als een potplant wanneer niet in gebruik!

Video: Vernieuwde Versie met Nieuwe Moppen - Frisse Zomerse Salade Recept


Opmerkingen:

 1. Douzilkree

  Sorry, de vraag is verwijderd.

 2. Su'ud

  Happens even more cheerfully :)

 3. Voodooshakar

  Ik lees veel over het onderwerp vandaag.

 4. Rushkin

  Laat me alleen!

 5. Merrill

  Ik ben het ermee eens, deze grappige meningSchrijf een bericht