3 decoratieve opslag voor de slaapkamer

3 decoratieve opslag voor de slaapkamer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Naast de kledingkast en de ladekast, zijn er andere kleine opbergruimtes in de slaapkamer geïntroduceerd zodat u wat extra items kunt opbergen. Grote reiskoffers, bedeinden of manden worden, eenmaal geïnstalleerd, op zichzelf al decoratieve elementen. Om je te helpen je geliefde te vinden, neem een ​​kijkje op onze boodschappenlijst ... voor een lage prijs!

Een kofferbak

Na het klassiek inrichten van onze woonkamers, nemen de grote lederen reiskoffers nu de slaapkamer over. Als we ze leuk vinden met een verouderde look, kunnen de nieuwe edities van de grote merken ons ook charmeren met een meer eigentijdse look. Onze andere favoriet, de grote rieten boomstammen die de kamer een sfeer aan zee geven aan het einde van het bed en waarom niet aan het nachtkastje

Een bedeinde

De belangrijkste functie van de spreien is om te dienen als een stoel wanneer u zich 's ochtends aankleedt of om de overtollige kussens voor het slapengaan neer te leggen. Maar als ze een opbergkist of planken hebben, worden ze ongetwijfeld nuttige opbergmeubels. Gestoffeerd, in metaal of hout, ze hebben allemaal de kleine truc om u te verleiden.

Verpakt

Klein of groot, manden hebben het voordeel (naast decoratief te zijn) dat ze overal kunnen slippen! Heel praktisch, ze stellen ons in staat om sjaals, onze paar sokken of alle kleine dingen die de neiging hebben om rond te hangen in de kamer op te slaan. Nog een tip, als je het geluk hebt om een ​​werkende open haard in je slaapgedeelte te hebben: gebruik ze om hout op te slaan. Deco, toch?

Video: Kleine slaapkamer ideeen


Opmerkingen:

 1. Gocage

  Uw idee is prachtig

 2. Lairgnen

  Opmerkelijk is dat zeer waardevolle informatie

 3. Denny

  Welke zin... super, prachtig idee

 4. Akinyemi

  Interesting site, but you should add more information

 5. Fahy

  Het was speciaal geregistreerd op een forum om u te vertellen, bedankt voor ondersteuning.Schrijf een bericht