Video: uw planten water geven tijdens uw afwezigheid

Video: uw planten water geven tijdens uw afwezigheid


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De zomer is hier en zoals velen, zult u zeker uw huis verlaten om een ​​paar dagen vakantie te nemen. Helaas is je buurman van plan hetzelfde te doen en er zal niemand beschikbaar zijn om de planten water te geven die je zo lang hebt moeten onderhouden. En als de zomer rijmt met zon, kan het warme weer fataal zijn. Om te voorkomen dat je tuin in duigen valt als je terugkomt, zijn er een paar apparaten waarmee je planten water kunnen geven tijdens je afwezigheid. Julian, een bloemist in de regio Parijs, beschrijft de verschillende oplossingen die voor u beschikbaar zijn.

Bekijk de video

Poreuze keramische tips

Wanneer je meerdere dagen je huis verlaat, kun je kleine apparaten gebruiken die plastic flessen in de nek schroeven. Dit zijn poreuze keramische tips waarmee water in kleine hoeveelheden gedurende de dag kan diffunderen. Deze oplossing biedt uw planten geen overvloedige watergift, maar heeft het voordeel dat ze de grond die hen verwelkomt vocht verschaft, waardoor ze niet kunnen sterven van dorst tijdens uw afwezigheid.

Automatisch sproeisysteem

Buiten is niets zo effectief als automatisch sproeien. U moet nog steeds een kraan beschikbaar hebben. Dit systeem verdeelt het water in de benodigde hoeveelheid en op regelmatige tijdstippen. Eenvoudig in gebruik, maar ook steeds betaalbaarder. Het wordt echter ten zeerste aangeraden om bij een professional te informeren naar de keuze van tips, leidingen en de kleine motor waarmee het apparaat kan werken. Je hebt nu een paar oplossingen om je planten water te geven tijdens je afwezigheid. Vanaf nu zult u ze niet volledig uitgedroogd vinden als u terugkomt van vakantie, en zult u niet helemaal opnieuw beginnen in de bloei van uw tuin! Vind Water geven aan uw planten tijdens een afwezigheid op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: Zó geef je je planten automatisch water


Opmerkingen:

 1. Ricweard

  Het is het goede idee. Ik bewaar hem.

 2. Garn

  Naar mijn mening maak je een fout. Ik kan het bewijzen.

 3. Tujar

  What words ... phenomenal thinking, excellent

 4. Hewitt

  Ik denk dat het de moeite waard is om enkele punten te benadrukken en in meer detail te vertellen ..

 5. Vulkree

  Neem geen hoofd!

 6. Standa

  Ook wat daardoor?Schrijf een bericht