De decoratieve patronen van de zomer zijn ook zwart en wit!

De decoratieve patronen van de zomer zijn ook zwart en wit!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Niemand zou op het zeer chique gecondenseerde zwart-wit hebben gewed om zijn zomerdecor te perfectioneren. En toch! Het winnende paar opnieuw uitvindend voor het seizoen, onder een grillig grafisch ontwerp, buigt met gemak en panache naar het zomerthema. Overzicht van onze favoriete ontwerpen.

Het jungle-motief

Omdat het oerwoudmotief HET motief van de zomer is, is er geen sprake van het te ontwijken! Jammer, de groene kleurcode heeft de neiging om vals te klinken in een goed aantal decors, al gemerkt met andere zeer aanwezige kleuren. De oplossing Adopteer het in zwart-witmodus. De eenvoudige tekening van palm- en bananenbladeren is inderdaad voldoende om een ​​tropische sfeer in het huis te onthullen, duidelijk voelbaar ondanks de afwezigheid van kleur.

Dalmatisch motief

Stippenontwerpen kunnen sinds dit seizoen wat lucht krijgen, ze maken plaats voor licht herziene erwten. In dit geval zijn erwten meer ovaal dan rond! Tapijten en kussens spotten, bieden ze een Dalmatische jas, chique en verfijnd, die zeker de woonkamer, het terras, het bed en de bank een boost zal geven.

Het harlekijnmotief

Wat als de zomer een circus was? Okay. Maar geconfronteerd met de "clown en bedrijf" look, geven we de voorkeur aan de afdruk van de partij gecontroleerd met elegantie en subtiliteit. Dit is waar de zwart-witte harlekijnprint in het spel komt. Een mooie dosis driehoeken en diamanten waarvan de grafische weergave meer dan de kleur voldoende is om de zomergeest te wekken!

Het variabele geometriepatroon

Zigzaggolven, grappige op elkaar gestapelde bochten, rondes en driehoeken die diameters mengen en spelen met ongestructureerde scènes: van de bank tot het tapijt, de gordijnen tot de tafel, de patronen met variabele geometrie worden zelfs gespeeld met patronen gekke geometrie ...

Video: Randje om Granny sjaal