Groen zijn op vakantie ook

Groen zijn op vakantie ook


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Omdat je het hele jaar door inspanningen levert om thuis groen te zijn, stop dan niet op zo'n goed pad en wees eco-vakantiegangers! U zult begrijpen dat we op vakantie ook het milieu respecteren. Hier zijn enkele tips en trucs om je deze zomer te helpen!

Sorteren is het hele jaar door

Als u meerdere bakken thuis heeft, is er geen reden waarom dit niet het geval is in uw vakantieverblijf! En als de laatste niet is uitgerust, zullen verschillende vuilniszakken het lukken. Als u een meer decoratieve sortering wilt, kunt u altijd een opvouwbare sorteerbak meenemen die gemakkelijk te vervoeren is. En om een ​​goede invloed op uw woning te hebben, laat het afval achter bij de volgende huurders.

We verlaten de ruimtes zoals we ze hebben gevonden

Wanneer je toerisme doet, moet je vermijden om zoveel mogelijk je stempel op de natuur te drukken. Ook zijn we altijd waakzaam om de plaats te verlaten zoals we het hebben gevonden bij met name voor een picknick. Vernietig een zak in de prullenbak voor afval of kies voor tafelafval en laat niets in de natuur achter om vervuiling te voorkomen! Om uw woning op te ruimen en schoon achter te laten, zetten we ecologische producten op, zelfs op vakantie!

We besteden aandacht aan water

Water is een wereldwijd probleem, dus vergeet je goede voornemens niet als je het huis verlaat. Wij geven de voorkeur aan douches boven baden, we laten het water niet voor niets lopen ... Op vakantie kunt u een klein zandloper-achtig accessoire nemen dat u de ideale tijd voor een douche geeft. En waarom geen waterbeluchters toevoegen aan kranen om uw waterverbruik tijdens uw vakantie te verminderen? Onze praktische tafeldecoratievideo's