Radiatoren die veranderen in handdoekdrogers

Radiatoren die veranderen in handdoekdrogers


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Soms is een eenvoudig accessoire voldoende om uw badkamer- of keukenradiator efficiënter en stijlvol te maken. We spelen de kaart van kleur en minimalisme door het te transformeren in een handdoekdroger.

Neem de tijd en heb plezier in de badkamer

De handdoekdroger is een essentieel onderdeel van de badkamer. Het geeft een gevoel van comfort en welzijn. Droge handdoeken en aangename temperaturen in de kamer helpen om de douche van de wekker een aangenamer moment te maken. Stel je voor dat je lekker tegen je warme handdoek aan kruipt terwijl je nauwelijks uit het water komt. We ontspannen zoals het hoort om de dag te beginnen. We stoppen het idee van welzijn tot het einde door een klein spa-universum in onze badkamer te creëren. Gecoördineerd beddengoed, elegante accessoires en kwaliteitsproducten, allemaal om voor jezelf te zorgen.

Handig ontwerp

Om ruimte te besparen, zetten we een lange radiator op. Discreet en elegant, u merkt ze nauwelijks en ze besparen vloerruimte. Efficiënt en stil, kunt u zonder problemen genieten van echte momenten van ontspanning in het bad. Als je niet de kans hebt gehad om een ​​radiator in je huis te installeren die al steunen heeft, is er een oplossing: Vasco-accessoires, ontworpen door Studio Sergers. Deze stangen om handdoeken aan op te hangen zijn er in 4 verschillende vormen, 4 maten en 4 kleuren, zodat u gemakkelijk uw keuze kunt maken. Vasco-accessoires passen op alle merkradiatoren. Alleen of met anderen, rechts of links, bevestigt u eenvoudig uw kledingrekken aan uw radiator en creëert zo echte verwarmende sculpturen voor huishoudlinnen. Keukens en badkamers hebben geen excuses meer om functionaliteit en design niet te combineren. Meer info: www.vasco.com Onze praktische badkamervideo's


Video: Praxis laat zien hoe je een radiator kunt plaatsen