Een facelift op mijn kantoor voor minder dan 200 euro

Een facelift op mijn kantoor voor minder dan 200 euro


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het kantoor is een kamer die je aan de decoratieve kant snel verwaarloost. Vervaagd behang, volledig gedateerd bureau en bijna ouderwetse opslag, kortom, het is tijd om iets te doen zonder duizenden en honderden uit te geven. Als u niet weet waar u moet beginnen, volgt u gewoon de gids. Budget: 200 euro ... Laten we gaan!

Investeer in een nieuw kantoor: 99 euro

Middelpunt en bijna uniek, het kantoor is ongetwijfeld het eerste punt dat moet worden aangepakt. Om in de trend te zijn, is het niet nodig om een ​​kolossaal budget te plannen, bijvoorbeeld bij La Redoute vinden we een paar kleine parels Scandinavische inspiratie tegen lagere kosten.

Fotocredit: La Redoute

Zet een plank weg die weggooit: 50,15 euro

Geen groot imposant bureau meer dat alle ruimte in beslag neemt met zijn meerdere opslagruimtes. Een eenvoudige plank, goed gekozen, kan heel goed zorgen voor het hosten van uw lopende werk. We houden vooral van dit model van AM PM, gehouden met twee lederen riemen. Eenmaal bevestigd aan de muur, kunt u er zeker van zijn dat dit niet onopgemerkt blijft.

Fotocredit: AM PM

Herschilder de kamer in een felle schaduw: 24,95 euro de 2,5L pot + 3,85 euro de set van 3 borstels

Geen sprake van het opnieuw maken van een schoonheid in uw kantoor, zonder het een goede penseelstreek te geven. Om het een eigen onderdeel te maken, waarin decoratie zijn plaats heeft, durven we een heldere en verfrissende schaduw, volledig actueel. Watergroen, elektrisch blauw of koraalroze, het gooit het, vind je niet?

Fotocredit: Dulux Valentine

Bedek de oude stoel met een pannenkoek: 14,90 euro

Zodra het kantoor is gewijzigd, wordt het budget snel gestart. Maar geen kwestie van niet elke dag voor de stoel te zorgen. Als de stoel van stof is gemaakt, kunt u eenvoudig een nieuwe kleurrijke en trendy stoel kopen en opnieuw bekleden. Als het daarentegen van hout is, kunt u het bedekken met een mooi stoelkussen dat zowel gezellig als decoratief is.

Fotocredit: Delamaison

Video: BijSturen - 2019 Renault Espace 225PK Initiale Paris test review


Opmerkingen:

 1. Mareo

  Het spijt me dat ik u stoor, maar zou u dit iets gedetailleerder kunnen omschrijven.

 2. Machair

  Het spijt me, dat is verstoord ... Deze situatie is mij bekend. Schrijf hier of in PM.

 3. Meztijinn

  Gefeliciteerd, wat zijn de juiste woorden ... prachtige gedachte

 4. Meztilkis

  Ik ben het helemaal met je eens. There is something in this and I think this is a very great idea. Ik ben het helemaal eens met jou.Schrijf een bericht