Ik ontdek machinaal naaien: naaisetje en leertips

Ik ontdek machinaal naaien: naaisetje en leertips


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een naaimachine hebben is uiteraard essentieel om te oefenen met naaien, maar het zal niet voldoende zijn. U hebt andere essentiële hulpmiddelen nodig om goed te werken.

Een volle naaidoos ...

Koop, verzamel of maak een mooie naaidoos en plaats deze erin: een schaar voor nieuws: 739845 stof en een schaar voor inkeping (om uw nieuws te noteren: 739845 stof en vermijd het ontrafelt niet), een tornmesje (om ongewenste naden ongedaan te maken ...), een set pinnen met een ronde kop en een ondersteuning om ze te naaien (u zult zien, het zal uw werk aanzienlijk vergemakkelijken om ze binnen handbereik te hebben op een steun!), een krijt of een potlood dat gemakkelijk kan worden gewist om markeringen op uw nieuws te markeren: 739845 stof, een meetlint om gemakkelijk uw nieuwtjes te meten: 739845 stof, naalden van verschillende grootte, geschikt voor het naaien van verschillende stoffen, draadspoelen van verschillende kleuren en blikjes. Als u ten slotte met appliqué wilt werken, is tijdelijke lijm voor nieuws: 739845-stof niet nutteloos.

Leer naaien

Naaien is een technische discipline, en dat zegt technisch, zegt specifieke woordenschat ... Om het u gemakkelijker te maken een nieuwsitem te begrijpen: 739839 naaipatroon, moet u zich vertrouwd maken met bepaalde voorwaarden. U moet bijvoorbeeld weten wat een kader is en wat het betekent om erin te persen of af te werken ... Maak uzelf ook vertrouwd met de essentiële gebaren van naaien met de machine, gebaren die u honderden keren later zult herhalen: trek uw machine, vervang de naald en vul bijvoorbeeld de blikken.

Neem de controle over uw machine

Het is ook essentieel om de verschillende instellingen van uw machine goed te kennen voordat u met de kop naar beneden gaat. Het zal zeker heel saai lijken om de handleiding te lezen, maar je zult snel merken dat het een verplichte stap is om correct te kunnen naaien! Neem de tijd (zelfs als je haast hebt om aan te vallen!) Om de verschillende instellingen en punten op verschillende stoffen uit te proberen. Test het pedaal en leer naaien op normale snelheid, oefen de geleiding van uw actu: 739845 stof zonder eraan te trekken, maak rechte naden en vervolgens gebogen naden, rechte steken, zigzagsteken, stretchsteken ... Kortom, heb je al! Tot slot, voordat u uw eigen naaipatronen maakt, krijgt u eenvoudige creaties in handen, met behulp van goed uitgelegd tutorials en waarvan de sjablonen klaar zijn!
 


Video: Eltink Naaimachines Machinaal quilten


Opmerkingen:

 1. Alexandre

  Natuurlijk. Het gebeurt. We kunnen over dit thema communiceren.

 2. Maum

  Zoals gewoonlijk, die ongewoon gegloeid schreef!

 3. Zologami

  Dank u voor de steun.

 4. Fitche

  Bedankt voor het interessante materiaal!

 5. Hobard

  Ze leren van fouten en na fouten worden ze behandeld. Naar de vraag van de vragenlijst "Burgerlijke staat:…." Trots schreef - "hierboven". De overheid heeft een nieuwe impuls nodig ... over de wasmachine: krachtige bosh als je drinkt, moet je weten wanneer je moet stoppen. Anders kun je minder drinken. Het is bekend dat een persoon altijd naar drie dingen kan kijken: hoe een vuur brandt, hoe water stroomt en hoe een andere persoon werkt.Schrijf een bericht