De 3D-printer zorgt voor een revolutie in de decoratiewereld

De 3D-printer zorgt voor een revolutie in de decoratiewereld


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bouw een tafel, een stoel, een dressoir en zelfs een huis met een 3D-printer ... gekke maar toch mogelijke projecten dankzij de vooruitgang van ingenieurs en ontwerpers over de vraag. Na een revolutie teweeggebracht te hebben in de wereld van de geneeskunde, is het nu de decoratie die profiteert van het potentieel van deze buitengewone machine. China heeft net niet minder dan tien huizen gebouwd in 24 uur, terwijl Philippe Starck een reeks aanpasbare meubels en accessoires lanceert. Spotlight op een revolutie die ons niet heeft verbaasd!

10 huizen op één dag

Tien huizen in 24 uur. Dit is de echte prestatie die de Chinezen net hebben bereikt dankzij een gigantische 3D-printer die speciaal is ontworpen voor de gelegenheid. Met gerecyclede bouwmaterialen (vezels, glas, cement) kon de printer op maat gemaakte en afzonderlijke structuren in het huis bouwen met behulp van eerder voorbereide diagrammen. Tegenwoordig staan ​​tien huizen van elk 200 m2 trots in de wijk Qungpu. Hun kosten? 4.300 euro.

Maak je tafel of stoel

De Franse ontwerper Philippe Starck vermoedde ook het potentieel van de 3D-printer en sloot zich aan bij een groep makers om TOG te creëren, een webplatform dat zich toelegt op het maken van aanpasbare meubels en accessoires. Op dit moment kunnen gebruikers op de site de kleur of de materialen kiezen van het meubilair dat ze willen aanbieden ... Stoelen, tafels en zelfs banken, u kunt uw wensen de vrije loop laten. Maar TOG stopt daar niet! Uiteindelijk laat het platform iedereen toe zijn eigen meubels te bedrukken dankzij de daarvoor bestemde ruimtes.

Video: Guido 9 heeft een hand uit de 3D-printer


Opmerkingen:

 1. Diedrick

  Ik raad u aan om op een site te komen waar veel informatie is over een thema dat u interesseert. Zal geen spijt krijgen.

 2. Adamson

  Kom binnen, we gaan erover praten.

 3. Kibar

  Het spijt me, maar ik denk dat je ongelijk hebt. Ik bied aan om het te bespreken.

 4. Pittheus

  Is het absoluut met je eens. Het is het goede idee. Het staat klaar om u te ondersteunen.

 5. Korian

  Ik ben het helemaal met je eens. Dit is een goed idee. Ik steun je.

 6. Sankalp

  vreemd genoeg, maar de analoge is?

 7. Ozi

  wonderbaarlijk, zeer nuttig stuk

 8. Kigagar

  Ik feliciteer, deze prachtige gedachte moet precies exclusief zijnSchrijf een bericht