Welke kleuren moeten worden gegeven voor een interieur met een vakantiethema?

Welke kleuren moeten worden gegeven voor een interieur met een vakantiethema?

De zomer begint al achter de rug te zijn en het is terug naar school, die het sneller zal overnemen dan we zouden willen. Dus om de feestdagen te verlengen en te genieten van een Indiase zomer, zetten we een decoratie op het thema reizen met een passende kleurcode die we u aanraden te ontdekken volgens uw globetrotting ambities.

Oostelijke bestemming

Niets is exotischer dan een kort verblijf in Marrakech om de oosterse wonderen en de decoratieve rijkdom van de Maghreb-landen te ontdekken. Dus om een ​​dagelijkse krant in de zon uit te vinden, is een oosterse inrichting ongetwijfeld een goede berekening. Maar weet dat deze stijl van decoreren niet meer is wat het was! Als we in het verleden ultra kleurrijke interieurs aanboden die grenzen aan barok, zijn we ons tegenwoordig bewust geworden van de eenvoud en verfijning van een oosterse inrichting door ons te concentreren op prachtige materialen en vakmanschap. Plots maken de zeer warme oranje, rode en roze kleuren plaats voor een natuurlijker maar niet minder warm kleurenuniversum. We waarderen dan de aardse kleuren die herinneren aan de tadelakt van de muren, evenals de schoonheid van het bos dat wordt gebruikt voor traditionele meubels. De bruine kleuren worden gecombineerd met zilveren en gouden tinten die niet nalaten de kostbare kaart te spelen voor een decoratie die zowel chic als vriendelijk is.

Afrikaanse bestemming

Voor een terugkeer naar de natuur is Afrikaans decor ongetwijfeld wat je nodig hebt. Zowel eenvoudig als inventief, speelt het in op zowel creativiteit als natuur. De kleuren die opgaan in een decoratie geïnspireerd door Afrika zijn dus meerdere. We vinden diepe bruinen die worden gedragen door de kleuren van het hout die zowel voor meubels als voor gebeeldhouwde decoratieve objecten worden gebruikt. Maar we zullen ons ook aanpassen aan meer levendige kleuren die de creativiteit van dit continent benadrukken. De herstelde objecten zijn versierd met kleuren zoals turkooisblauw, felgroen of zelfs zonnegeel voor een decoratie zonder goede humor terwijl de juiste vergelijking met donkere tonen wordt gevonden.

Bestemming aan zee

Voor u geen vakantie zonder zandstrand? Dit zijn de zeekusten die je bij je thuis moet meenemen! Hiervoor zetten we de kleuren op die de charme van de ribben maken: helder wit voor de frisheid, blauw voor de marine en grijs om al zijn nuances uit te drukken. U kiest voor een gekleurde camaïeu die een rustgevende sfeer in het huis destilleert. Dus geef de voorkeur aan witte muren en speel dan met de accessoires die u herinneren aan uw mooie vakantie-uren. Marine beddengoed, kiezelsteen decoratieve accessoires en vele andere decoratieve ideeën zullen u zeker helpen om uw kustkleurcode in te brengen je interieur. Wil je meer contrast? Voeg een vleugje rood toe om de pompom van zeilers of koralen en zeesterren op te roepen en breng een levendigere kleur in uw mariene decoratie. Onze praktische kustdecoratievideo's


Video: MYSTERY WHEEL BEPAALT PER MAALTIJD WELKE KLEUR WE MOETEN ETEN! #299