Te vermijden fouten tijdens een verplaatsing

Te vermijden fouten tijdens een verplaatsing


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verhuizen brengt vaak veel stress met zich mee en vereist een waterdichte organisatie. Bereid je dozen voor, denk aan de volgende accommodatie, verwaarloos de schoonmaak niet voordat je vertrekt, er zijn enkele tips om het rustig te benaderen. Heb je advies nodig om niet te worden verdronken op D-Day? Hier zijn 5 fouten om te vermijden.

Fout # 1: Bereid je dozen voor op D-Day

De belangrijkste regel bij het verplaatsen is natuurlijk om te organiseren! Dus geen kwestie van het voorbereiden van uw dozen de ochtend van de verhuizing. Om niet overweldigd te raken door de oude, kun je bijvoorbeeld een week lang elke dag een of twee doen. Hiermee kunt u tijd besparen en deze beweging rustiger benaderen. Bovendien kunt u zich op D-Day wijden aan de laatste kleine aanpassingen en bovenal hebt u tijd om de verhuizers te begeleiden die nog steeds al hun favoriete objecten in handen hebben!

Fout # 2: het te verplaatsen volume verkeerd beoordeeld

Tijdens je laatste verhuizing ging je van een studio naar een driekamerappartement ... dus je hebt natuurlijk een vrachtwagen met een groter volume nodig om al je nieuwe zaken aan te kunnen. Om u niet te vergissen, zijn er websites op internet waarmee u het totale volume meubels kunt berekenen dat u moet verplaatsen. Praktijk!

Fout # 3: je verhuisbedrijf verwaarlozen

Niet alle verhuizingen gebeuren zonder breuk, dus het is belangrijk om uw verhuisbedrijf goed te kiezen. Leer jezelf goed voordat je je meubels toevertrouwt, en neem het vooral van tevoren! Vraag een offerte aan bij minstens drie bedrijven om de beste prijs te krijgen. Het is ook noodzakelijk om diegenen te begunstigen die zijn aangesloten bij de Franse Federatie van Verhuizers of diegenen die een Afnor NF Service-certificering hebben. Weet dat mond-tot-mondreclame de beste bondgenoot blijft om het te selecteren.

Fout # 4: Vergeet schoonmaken

Wanneer je gaat verhuizen, zul je een groot deel van het schoonmaken niet kunnen missen. Je moet nieuwkomers schoon achterlaten, dus plan om wat schoonmaakgereedschap buiten de dozen te laten. Papieren handdoekrollen, emmer, sponzen, theedoeken, schoonmaakmiddelen en vooral grote vuilniszakken om alles weg te gooien dat u niet in uw nieuwe huis wilt meenemen.

Fout nr. 5: Niet inventariseren

De inventaris wordt vaak licht opgevat, maar het kan veel complicaties met uw verhuurder voorkomen. Na een paar jaar kan kleine schade die u niet eens meer ziet, leiden tot reparaties die op uw aanbetaling kunnen worden ingehouden. Let op en vul de gaten in de muren, maak de vlekken op de vloer schoon, repareer de deurgrepen en eventuele kraanlekken. Denk er ook aan om de situatie te inventariseren zodra u in uw nieuwe accommodatie aankomt en om elke kleine verslechtering zwart op wit te noteren om uw taak tijdens de volgende beweging te vergemakkelijken.


Video: Breking, verplaatsing en bultjes bij hyaluronzuur fillers voorkomen? Kies een cohesieve filler.


Opmerkingen:

  1. Ranger

    Naar mijn mening is het echt, ik zal deelnemen aan de discussie.

  2. Ramsay

    Ik heb geprobeerd toegang te krijgen tot uw site via Firefox 3. Mij is verteld dat deze pagina uw computer kon schaden!

  3. Glyn

    Je leest dit en denkt ...Schrijf een bericht